001 -Family

Complete uitslag Bosdijkloop 2007


Geplaatst op: 13 februari 2007
Op zondag 11 februari 2007 organiseerde Toer Trim Club De Merel voor de 29e keer de BOSDIJKLOOP.

Vanaf 10.00 uur kon er ingeschreven worden in Dorpshuis De Boei aan de Kerklaan in Vinkeveen, vanwaar ook werd gestart. Wethouder Jac Dekker hanteerde het startpistool.

De omstandigheden waren op zijn zachtst uitgedrukt niet best wat zich ook gelijk vertaalde in het aantal (225) deelnemers.

Vooral de jeugd liet het afweten, slechts 11 deelnemertjes trotseerde de omstandigheden om deel te nemen aan de loop over 1,7 km.

De 10 km wordt steeds meer een geliefde afstand bij de lopers, met 109 deelnemers moest gestreden worden om de ereplaatsen. Ajan van der Laan was met 36.53 de beste heer en Jolanda ten Brinke met 42,01 de beste dame.

Jammer dat Sakia van Vugt 5 minuten te vroeg startte (gelijk met de deelnemers van de ½ marathon) anders had zij met een tijd van 39.17 (gecorrigeerd) in de prijzen gevallen.

De ½ marathon is natuurlijk de afstand die het meest tot de verbeelding spreekt, 74 mannen en vrouwen gingen van start, de snelste heer, Corne Klein uit Kuddelstaart kon al na 1.16.27 de warme douche opzoeken. De snelste dame, Michelle Fangmann (geen onbekende op de Bosdijkloop), deed er iets langer 1.30.25 over. Gelet op de omstandigheden voor beide mooie tijden.

Volgend jaar weer een lustrum, nl. de 30e Bosdijkloop. Na een grondige evaluatie waarin het sneller voor handen hebben van de uitslag een belangrijk item zal zijn gaan we ons daar op richten.

De organisatie dankt de vele vrijwilligers die het evenement beslist nodig heeft, de lopers die ondanks het slechte weer ons niet in de steek lieten, het personeel van de Boei voor het “natje en droogje’ en natuurlijk Jac Dekker zonder hem (starter) hadden alle lopers nu nog aan de start gestaan.

Tot 2008!

Uitslag 21 km (PDF), klik hier.
Uitslag 10 km (PDF), klik hier.
Uitslag 1.7 km en 5 km (PDF), klik hier.
Uitslag totaal (PDF), klik hier.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Complete uitslag Bosdijkloop 2007

Op zondag 11 februari 2007 organiseerde Toer Trim Club De Merel voor de 29e keer de BOSDIJKLOOP. Vanaf 10.00 uur kon er ingeschreven worden in Dorpshuis De Boei aan de Kerklaan in Vinkeveen, vanwaar ook werd gestart. Wethouder Jac Dekker hanteerde het startpistool. De omstandigheden waren op zijn zachtst uitgedrukt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: