De Baat (3e)

Persbericht TCU Open dag 2007


Geplaatst op: 12 februari 2007
In 2007 organiseert Tennisclub Uithoorn weer zijn traditionele ‘OPEN DAG’. Na drie jaar het niet georganiseerd te hebben, blijkt dat de behoefte aan informatie over de tennissport en Tennisclub Uithoorn groot is. Aangezien het park, prachtig gelegen in het Libellebos, in deze periode van het jaar gesloten is, zal deze ‘OPEN DAG’ op zondag 25 februari georganiseerd worden in de Sporthal De Scheg. Iedereen die geïnteresseerd is in de tennissport kan op deze dag kennismaken met de mogelijkheden bij Tennis Club Uithoorn.

Vanaf 11.00 tot 14.30 uur organiseert de club een aantal activiteiten waaronder deelnemen aan een tennisles, spelen tegen een tenniskanon, miktennis en de mogelijkheid om de snelheid van je service te meten. De bedoeling is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met tennis. Bovendien zijn er aantrekkelijke kortingen voor diegene die zich op die dag opgeeft als lid Tennistrainers Bas Niesing en Marco Epskamp bieden op deze dag de mogelijkheid om aan een tennisles deel te nemen om zo jong en oud enthousiast te maken voor de tennissport.

Inmiddels heeft de Tennisclub Uithoorn 600 leden, waarvan een derde jeugdleden. Het niveau van de leden variëren van speelsterkte 3 tot en met 9. Met zeven verlichte gravelbanen biedt de club voldoende speelmogelijkheden (dagelijks van 9 - 23 uur). Voor de jeugd zijn er twee minibanen beschikbaar.

Het ruime clubhuis, met een bar in eigen beheer, staat in het midden van het park. Vanaf het verhoogde terras, rondom het clubhuis, is er zicht op alle banen.

De verschillende commissies organiseren tal van activiteiten voor de leden. De belangrijkste zijn de clubkampioenschappen en de competitie. Vanaf april tot en met mei wordt er externe competitie gespeeld. Er zijn verschillende soorten competitie zoals damescompetitie (dinsdagochtend), jeugdcompetitie (woensdag- en vrijdagavond) en op zaterdagen en zondagen mixed, heren en dames competitie.

Verder worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op woensdag- en vrijdagavond is er mixed avond. Daarnaast worden er vele gezelligheidstoernooien georganiseerd op zaterdagen en zondagen. En is er jaarlijks in juli het open Ute Hoirne toernooi. Dit toernooi is toegankelijk voor leden van andere tennisverenigingen.

Voor de junioren o.a. het Rabobank toernooi, King en Queen of the mini´s, jeugdcompetitie, PIP-toernooi en clubkampioenschappen.

Eind maart zal het park weer opengaan, als vanouds beginnend met een openingstoernooi voor jeugd op zaterdag 24 maart en voor de senioren op zondag 1 april. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen.

Zondag 25 februari kan voor sommige nieuwe leden een erg leuke verrassing opleveren. Diegenen die zich op deze dag aanmelden:

- krijgen een eenmalige korting van € 20,- (senioren) en € 10,- (junioren) op het lidmaatschap.

De moeite waard dus om een kijkje te komen nemen op deze Open dag op zondag 25 februari. Mocht U op deze dag verhinderd zijn en wilt U toch gebruik maken van de aanbiedingen, dan kunt U contact opnemen met C. Hogeterp J. D' Arclaan 33 1183 AZ Amstelveen 020 4412162 . Of kijk op de website: www.tcuithoorn.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Persbericht TCU Open dag 2007

In 2007 organiseert Tennisclub Uithoorn weer zijn traditionele ‘OPEN DAG’. Na drie jaar het niet georganiseerd te hebben, blijkt dat de behoefte aan informatie over de tennissport en Tennisclub Uithoorn groot is. Aangezien het park, prachtig gelegen in het Libellebos, in deze periode van het jaar gesloten is, zal deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: