001 - Bader

Lions doneren 1.100 euro aan BoodschappenPlusBus


Geplaatst op: 12 februari 2007
Mijdrecht/Wilnis, 10 februari 2006 – De Stichtingen Welzijn Ouderen De Ronde Venen heeft met steun van het Nationaal Fonds Ouderenhulp in deze regio een BoodschappenPlusBus in het leven geroepen. Doel daarvan is een begeleidingsdienst te bieden aan ouderen vanaf 55 jaar en minder validen. Een prachtig initiatief om te zorgen dat deze doelgroep mobiel blijft. De Lionsclub Mijdrecht-Wilnis haalde tijdens de jaarlijkse bridgeavond 1.100 euro op ter ondersteuning van dit goede doel.

Lionslid Henny van Nieuwkerk (links op de foto) droeg op symbolische wijze het bedrag over aan Mieke Telder, directeur van de Stichting Welzijn Ouderen De Ronde Venen, die de BoodschappenPlusBus beheert.

“De BoodschappenPlusBus biedt begeleiding aan iedereen die zich zonder deze begeleide hulp zich niet of nauwelijks buitenshuis kunnen begeven,” aldus Mieke Telder. “De kernactiviteit is boodschappen doen, in groepsverband, altijd met begeleiding van twee vrijwilligers. Hierdoor kunnen ouderen blijven deelnemen aan het dagelijkse leven en blijven zij in de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten.”

De BoodschappenPlusBus rijdt in De Ronde Venen op de dinsdagen.

Wie gebruik wil maken van de diensten van de BoodschappenPlusBus belt van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur naar telefoonnummer 0297-383399 of 237610.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lions doneren 1.100 euro aan BoodschappenPlusBus

Mijdrecht/Wilnis, 10 februari 2006 – De Stichtingen Welzijn Ouderen De Ronde Venen heeft met steun van het Nationaal Fonds Ouderenhulp in deze regio een BoodschappenPlusBus in het leven geroepen. Doel daarvan is een begeleidingsdienst te bieden aan ouderen vanaf 55 jaar en minder validen. Een prachtig initiatief om te zorgen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: