Atlantis C2 boekt uitstekende resultaten

Geplaatst op: 12 februari 2007
Het Mijdrechtse korfbalteam Atlantis C2, gesponsord door Idema Administratie & Advies, is het afgelopen veldseizoen in een geheel vernieuwde samenstelling gestart. Kinderen uit verschillende teams speelden en trainden samen met nieuwe leden, wat in het begin niet altijd even gemakkelijk was. Iedereen moest even aan elkaar wennen. Maar nu, een klein half jaar later, is het een gezellig hecht team geworden, waarin de spelers goed samen kunnen werken, wat resulteert in goede uitslagen.

Atlantis C2 eindigde afgelopen veldseizoen op een goede tweede plaats in de competitie, na vijf wedstrijden te hebben gewonnen, één te hebben verloren en één werd gelijk gespeeld. Helaas ging de start van het zaalseizoen iets minder vlekkeloos. Na even wakker geschud te moeten worden gaat het met het team nu weer in een stijgende lijn omhoog. Op dit moment staat het team weer op de derde plek in de competitie.

Zaterdag 20 januari jl. heeft de C2 gewonnen met 10-4 van OVVO C4 uit Maarssen. Deze uitwedstrijd was een wedstrijd met veel mogelijkheden waar het team goed gebruik van heeft gemaakt. De ruststand was dan ook een 6-0 voorsprong.

De spelers die nog niet tijdens eerdere wedstrijden aan scoren waren pakten deze zaterdag hun kansen en zo won Atlantis C2 uiteindelijk met 10-4.

Zaterdag 27 januari gaf Atlantis C2 een spannende wedstrijd weg. Alle ouders (en tevens ook de coaches) zaten op het puntje van hun stoel. De wedstrijd was tegen een meer gelijkwaardige tegenstander dan de voorgaande week; Luno C2. Vanaf het begin van de wedstrijd was te zien dat de twee teams aan elkaar gewaagd waren en ze liepen gelijk op. In de rust stond Atlantis met 3-1 achter. Na de rust voelde iedereen de spanning om te winnen en kwam het team terug tot een 4-3 voorsprong. Vijf minuten voor tijd scoorde Luno en kwam het op een 4-4 gelijk. Doordat het Mijdrechtse team in zijn geheel doorknokte bleef het spannend. In de laatste minuut kreeg Atlantis een strafworp mee. Muisstil was het in de sporthal, nog maar een klein aantal seconden te gaan en daar ging het fluitje van de scheidsrechter…… Ja hoor gelukkig scoorde Atlantis en stonden we 5-4 voor, niet veel later ging het eindsignaal. Atlantis C2 wist ook deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Atlantis C2 is heel gemotiveerd om het zaalseizoen af te maken in de lijn zoals het nu gaat, om op een goede plaats te eindigen. Buiten in het veldseizoen zullen de spelers straks vol goede moed starten en knokken voor een kampioenschap1

Het Mijdrechtse korfbalteam Atlantis C2, gesponsord door Idema Administratie & Advies, is het afgelopen veldseizoen in een geheel vernieuwde samenstelling gestart. Kinderen uit verschillende teams speelden en trainden samen met nieuwe leden, wat in het begin niet altijd even gemakkelijk was. Iedereen moest even aan elkaar wennen. Maar nu, een … Lees meer »