001 -Family

Overwinning in uitwedstrijd voor pupillen Atlantis E2


Geplaatst op: 12 februari 2007
Op zaterdag 3 februari jl. ging de het team E2 van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht al vroeg op weg naar Maarssen. De ouders van de jonge spelers leven erg mee met dit team, mede daardoor was de tribune goed bezet. Voordat de wedstrijd begon, gooiden de Mijdrechtse korfballertjes al flink in en ook het oppeppende praatje van de coaches maakte dat de stemming er goed in zat. Om 9.00 uur werd het sein gegeven voor de start van de wedstrijd.

Het verdedigende vak, met daarin van Esther Wilke de Souza, Cintha Kooistra, Denny Djuheric en Gerben Veenhof, kreeg het aan het begin zwaar te verduren, maar de spelers hielden de boel goed dicht. Na het onderscheppen van de bal kwam het aanvalsvak, met daarin Willemieke Meints, Joyce Rodenburg, Sean Walsh en Wouter Pijper, in actie.

Na tien minuten werd er van functie en van vak gewisseld. Door een verdedigingsfout van de tegenstander mocht Denny Djuheric een strafworp nemen. Deze werd trefzeker benut (0-1). Het publiek ging uit zijn dak. De tegenstander OVVO maakte geen fouten meer en scoorde ook. We gingen de rust in met de stand 1-1.

In de rust werd door de coaches Laura Kentrop en Wim Meints de puntjes op de i gezet. Na de rust kwamen Mark, Rosalie Schouten en Anna in het veld. Wouter de Pijper maakte met een mooi schot de tweede treffer (1-2). Het hele team kwam in een overwinningsroes. Niet veel later werd Gerben goed aangegeven voor een doorloopbal (1-3). De wedstrijd werd netjes uitgespeeld bij deze stand. Het fluitsignaal maakte het feest compleet. Na het douchen en de getrakteerde chips zijn de spelers, coaches en ouders voldaan naar Mijdrecht terug gereden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overwinning in uitwedstrijd voor pupillen Atlantis E2

Op zaterdag 3 februari jl. ging de het team E2 van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht al vroeg op weg naar Maarssen. De ouders van de jonge spelers leven erg mee met dit team, mede daardoor was de tribune goed bezet. Voordat de wedstrijd begon, gooiden de Mijdrechtse korfballertjes al flink … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: