001 - Bader

Gerrie Spruijt, CSW-er, overleden


Geplaatst op: 9 februari 2007
Op woensdag 7 februari jl. is Gerrie Spruijt, jeugdtrainer en –coördinator bij voetbalvereniging CSW, overleden. Hij overleed in zijn slaap aan een hartstilstand. Gerrie heeft een jarenlang gevecht tegen verschillende vormen van kanker achter de rug en gebruikte daarvoor zware medicijnen. Zijn overleden is hard aangekomen bij voetbalclub CSW.

Gerrie was één van de bepalende gezichten binnen de club. Hij heeft in de afgelopen 25 jaar de E en F jeugd getraind, gekneed en klaargemaakt voor het grotere werk. Velen van hen zijn nog steeds actief en spelen hun wedstrijden in de diverse jeugd selectie teams en zelfs in het eerste elftal van CSW. Daarnaast heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het tactische jeugdplan om zo het niveau van CSW steeds verder te verhogen

Dat Gerrie populair was bij de CSW-ers blijkt wel uit het feit dat hij gekozen werd tot 1ste CSW-er van het Jaar. Op 6 januari jl. kreeg werd hij daarvoor geëerd door wethouder Lambregts tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Afgelopen maandag was hij nog te gast op de Beatrixschool in Wilnis, hij voorlas in groep 5, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Maar ook tijdens de jaarlijkse schoolvoetbalwedstrijden was Gerrie op de velden te vinden. Voor veel Wilnisse kinderen is het overlijden van Gerrie ook een grote schok.

De jeugd van CSW zal a.s. maandag afscheid nemen van Gerrie Spruijt. Op het CSW parkeerterrein zullen zij, in CSW-tenue, een erehaag vormen waarlangs de stoet zal rijden naar Gerrie’s laatste rustplaats.

In de kantine van CSW is een herdenkingshoek ingericht, kantine zal extra open zijn. Ook is er een condoleance site geopend, kijk op www.condoleance.nl of op www.cswilnis.nl voor een link.

CSW heeft besloten alle wedstrijden en trainingen tot de dag na de begrafenis af te lasten.

Gerrie Spruijt wordt maandag, in CSW-tenue, begraven op de algemene begraafplaats in Wilnis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerrie Spruijt, CSW-er, overleden

Op woensdag 7 februari jl. is Gerrie Spruijt, jeugdtrainer en –coördinator bij voetbalvereniging CSW, overleden. Hij overleed in zijn slaap aan een hartstilstand. Gerrie heeft een jarenlang gevecht tegen verschillende vormen van kanker achter de rug en gebruikte daarvoor zware medicijnen. Zijn overleden is hard aangekomen bij voetbalclub CSW. Gerrie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: