001 -Family

Jongeman verdacht van verkrachting broertje en zusje


Geplaatst op: 9 februari 2007
Leeuwarden - Justitie verdenkt een nu 18-jarige jongeman ervan tussen zijn 12e en 16e zijn broertje en zusje te hebben verkracht. De verdachte uit de gemeente De Ronde Venen zou zijn broertje en zusje van nu respectievelijk 8 en 13 jaar tussen 2001 en 2005 seksueel hebben misbruikt.

De strafzaak tegen de verdachte zou maandag voor de rechtbank in Leeuwarden worden behandeld. Omdat onderzoeken naar de persoonlijkheid van de jongen nog niet klaar zijn, wordt de zaak echter aangehouden, zo meldde justitie vrijdag.

Over de precieze achtergrond in deze zaak zijn geen details bekend. Zowel justitie als raadsman Sierd Roosjen wil weinig zeggen over de zaak, omdat de verdachte tijdens het misbruik minderjarig was. "Er is ongetwijfeld sprake van een ingewikkelde problematiek.

Het is geen berekenende crimineel", aldus advocaat Roosjen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: nu.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongeman verdacht van verkrachting broertje en zusje

Leeuwarden - Justitie verdenkt een nu 18-jarige jongeman ervan tussen zijn 12e en 16e zijn broertje en zusje te hebben verkracht. De verdachte uit de gemeente De Ronde Venen zou zijn broertje en zusje van nu respectievelijk 8 en 13 jaar tussen 2001 en 2005 seksueel hebben misbruikt. De strafzaak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: