001 -Family

Wilnisse Oranjevereniging super blij met Match tijdens Beursvloer


Geplaatst op: 9 februari 2007
De Wilnisse Oranjevereniging heeft een match gemaakt tijdens de eerste Rondeveense Beursvloer en is daar heel erg blij mee. De Oranjevereniging was al een hele tijd op zoek naar een penningmeester of iemand die de financiële overzichten kan maken. Jan van Schie van EDO, registeraccountants en belastingadviseurs, heeft tijdens de beursvloer zijn hulp aangeboden.

De match kwam tot stand door de bemiddeling van de Hoekman. Vooraf had de Oranjevereniging er een hard hoofd in of het wel zou gaan lukken. Maar nog voor de eerste gong was de match al gemaakt. De vrijwilligers van de Wilnisse Oranjevereniging houden zich liever bezig met het organiseren van dingen, daar liggen hun kwaliteiten. Dat zij nu kunnen rekenen op de ondersteuning door EDO, voor de financiële verslaglegging is een hele geruststellende gedachte.

De Wilnisse Oranjevereniging is druk met het programma voor de komende Koninginnedag, neem vast een kijkje op de site www.wilnisse-oranjevereniging.nl . Het voorlopige programma staat erop, onder voorbehoud natuurlijk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wilnisse Oranjevereniging super blij met Match tijdens Beursvloer

De Wilnisse Oranjevereniging heeft een match gemaakt tijdens de eerste Rondeveense Beursvloer en is daar heel erg blij mee. De Oranjevereniging was al een hele tijd op zoek naar een penningmeester of iemand die de financiële overzichten kan maken. Jan van Schie van EDO, registeraccountants en belastingadviseurs, heeft tijdens de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: