001 -Family

Vrachtwagen rijdt dieseltanks lek Aalsmeer


Geplaatst op: 8 februari 2007
Aalsmeer - Woensdagmiddag omstreeks drie uur heeft een vrachtwagen zijn dieseltanks lek gereden op de Legmeerdijk.

De chauffeur heeft vermoedelijk de bocht te krap genomen en heeft daarbij met zijn dieseltanks over een betonnen varkensrug heen geschuurd. Daarbij is een tank lek geraakt en volledig leeggelopen. De tanks (welke met elkaar in verbinding staan) zijn afgestopt door een vrachtwagen monteur en mensen van de brandweer. De dieselolie liep van de Legmeerdijk af zo het terrein op. Ook belandde de diesel in het water. Vermoedelijk ging het om enkele honderden liters brandstof. De brandweer van de Haarlemmermeer is ook ter plaatse geweest met een milieucontainer.

De brandweer van Amstelveen met zogenaamde OilBooms. Dit zijn een soort slurven die op het water gelegd worden om olie tegen te houden. Omdat er ook dieselolie in het riool terecht is gekomen is daar een speciaal bedrijf voor gebeld.

Foto's: Jeroen van Seben & Edwin van Willegen
www.brandweeraalsmeer.web-log.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Jeroen van Seben & Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrachtwagen rijdt dieseltanks lek Aalsmeer

Aalsmeer - Woensdagmiddag omstreeks drie uur heeft een vrachtwagen zijn dieseltanks lek gereden op de Legmeerdijk. De chauffeur heeft vermoedelijk de bocht te krap genomen en heeft daarbij met zijn dieseltanks over een betonnen varkensrug heen geschuurd. Daarbij is een tank lek geraakt en volledig leeggelopen. De tanks (welke met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: