001 -Family

Drijver & partners / BBN gaan aanbesteding nieuwbouw zwembad begeleiden


Geplaatst op: 7 februari 2007
Het college van B&W van De Ronde Venen heeft adviesbureau Drijver & partners opdracht gegeven om de aanbesteding van het nieuwe zwembad te begeleiden. Hiermee is het nieuwe zwembad weer een stap dichterbij gekomen.

Met het besluit van de gemeenteraad op 21 december 2006 om het budget voor het nieuwe zwembad beschikbaar te stellen, is de weg vrij om het nieuwe 3-badenbad op de locatie de Veenweg in Mij-drecht te realiseren.

De realisatie van het zwembad is in opeenvolgende ontwikkeltrajecten verdeeld. De eerste trajecten zijn nu afgerond. Drijver & partners/BBN hebben de gemeente begeleid bij deze deeltrajecten. De deskundigheid van dit adviesbureau wordt nu ook ingezet bij de begeleiding van de aanbesteding van het nieuwe zwembad en het opstellen van bijbehorende juridische documenten.

In de aanbesteding wordt aan de marktpartijen gevraagd om het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en exploiteren van het nieuwe zwembad, dat bestaat uit een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een recreatiebad.

Daarnaast wordt gevraagd om het op eigen risico ontwikkelen, realiseren en verkopen/verhuren van maximaal 4000 m2 aanvullende voorzieningen met een health en/of leisure functie.

Zowel het ontwerp, de realisatie, het onderhoud en de exploitatie van het project wordt aanbesteed aan een consortium van een bouwer en een exploitant. Hierdoor wordt een optimaal resultaat bereikt.

De aankondiging van deze overheidsopdracht is inmiddels gepubliceerd in het Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen.

Gegadigden hebben nu nader inzicht in de opdracht, de aanbestedingsprocedure; de wijze van aan-melding als gegadigde, de wijze waarop de selectie plaatsvindt en de selectiecriteria, de planning van de procedure en de stappen die volgen na de selectie.

De planning is dat de gemeente in mei een keuze maakt voor de ondernemer(s) die het zwembadcom-plex gaat bouwen en exploiteren.

Vanaf de definitieve keuze voor de ondernemer(s) tot en met de realisatie van het nieuwe zwembad-complex, start het laatste traject. Die bestaat onder andere uit het bewaken van de bouwkosten en het houden van toezicht op de kwaliteit.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drijver & partners / BBN gaan aanbesteding nieuwbouw zwembad begeleiden

Het college van B&W van De Ronde Venen heeft adviesbureau Drijver & partners opdracht gegeven om de aanbesteding van het nieuwe zwembad te begeleiden. Hiermee is het nieuwe zwembad weer een stap dichterbij gekomen. Met het besluit van de gemeenteraad op 21 december 2006 om het budget voor het nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: