0001 - Loods

Alex & Brenda promoveren naar Ballroom C klasse


Geplaatst op: 5 februari 2007
Zondag 28 januari j.l. zijn de Amsterdamse Alex Faesen (24) en de Vinkeveense Brenda Schoonhoven (22) gepromoveerd naar de Ballroom C klasse. Tijdens de wedstrijd Wijchen Swingt lieten zij met een 2e plaats 26 paren achter zich. Sinds juli 2006 vormen Alex en Brenda een danspaar. In een korte tijd van 6 wedstrijden behaalde zij al 11 punten in de D klasse. De ontbrekende 5 punten voor promotie behaalde zij op hun 7e wedstrijd in Wijchen.

Alex en Brenda dansen beide al ruim 9 jaar. Wat begon met clublessen op een dansschool, liep uit op wedstrijddansen bij de N.A.D.B. Als paar specialiseren zij zich in de Ballroom dansen : Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot en de Quick Step. In de A/B en Hoofdklasse zal hier de Weense Wals bij komen.

Om te kunnen presteren moet er naast hun full time banen veel getraind worden. Minimaal 2 keer per week trainen zij in Hilversum en op zaterdag privé training bij hun trainer Henk Peter Vos in Nijkerk. En dan reizen zij twee tot drie keer per maand op zondag naar verschillende plaatsen in Nederland voor wedstrijden.

Afgelopen zondag 4 februari hebben Alex en Brenda hun eerste wedstrijd in Kerkdriel in de C klasse gedanst. Hier haalde zij de 5e plaatst in de finale. De strijd voor promotie naar de A/B klassen is begonnen. Hier moeten zij 18 promotie punten voor halen.

De volgende wedstrijd op is op 11 februari a.s. in Den Bosch waar ze weer hun beste kunnen zullen laten zien.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alex & Brenda promoveren naar Ballroom C klasse

Zondag 28 januari j.l. zijn de Amsterdamse Alex Faesen (24) en de Vinkeveense Brenda Schoonhoven (22) gepromoveerd naar de Ballroom C klasse. Tijdens de wedstrijd Wijchen Swingt lieten zij met een 2e plaats 26 paren achter zich. Sinds juli 2006 vormen Alex en Brenda een danspaar. In een korte tijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: