001 - Bader

Vernieler winkelruit aangehouden Mijdrecht


Geplaatst op: 4 februari 2007
Mijdrecht - Zondagochtend 4 februari omstreeks 03.10 uur heeft de politie op het Hofland een 19-jarige man uit Mijdrecht aangehouden wegens vernieling van een ruit.

Zondagochtend bevonden agenten zich op de Dorpsstraat. Omstreeks 03.10 uur hoorden de agenten glasgerinkel, alsof er een ruit was ingegooid. De agenten zijn direct naar de locatie van het glasgerinkel gegaan. Ter hoogte van een winkel, waarbij een ruit gebroken was, stond een man. Eén van de agenten riep de man aan en gaf hem aan stil te blijven staan.

De man ging er echter vandoor. De agent heeft de achtervolging ingezet. Tijdens de achtervolging riep de agent een groep mensen aan om de man te doen stoppen. Eén van hen reageerde en pakte de vluchtende man bij zijn jas vast. Samen met deze behulpzame burger heeft de agent de man (19 jaar en afkomstig uit Mijdrecht) op het Hofland naar de grond gewerkt en aangehouden. De man is ingesloten op het bureau.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verder werd er in Wilnis aan de Pieter Joostenlaan een bushokje vernield, foto's: Nick Bolte.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vernieler winkelruit aangehouden Mijdrecht

Mijdrecht - Zondagochtend 4 februari omstreeks 03.10 uur heeft de politie op het Hofland een 19-jarige man uit Mijdrecht aangehouden wegens vernieling van een ruit. Zondagochtend bevonden agenten zich op de Dorpsstraat. Omstreeks 03.10 uur hoorden de agenten glasgerinkel, alsof er een ruit was ingegooid. De agenten zijn direct naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: