001 -Family

2 Mannen aangehouden met teveel alcohol Vinkeveen


Geplaatst op: 4 februari 2007
Vinkeveen - In de nacht van zaterdag op zondag 4 februari heeft de politie omstreeks 00.50 uur op de Baambrugse Zuwe een 39-jarige man uit Kamerik aangehouden wegens rijden onder invloed. Tijdens surveillance viel de automobilist op omdat zijn rechterkoplamp stuk was. De politie heeft hem daarom staande gehouden. Uit de blaastest bleek dat de man onder invloed van alcohol was. Uit de ademanalyse op het bureau bleek dat de man 740 ug/l. in zijn bloed had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de man is heengezonden met een rijverbod van acht uur en een proces-verbaal.

Later die nacht heeft de politie op de Heulweg omstreeks 03.15 uur een 42-jarige man uit Vinkeveen aangehouden wegens rijden onder invloed. De politie zag de bestuurder haastig inparkeren. Hierop is de man staande gehouden. Uit de blaastest bleek dat de man onder invloed was. De politie heeft de man vervolgens aangehouden. Uit de ademanalyse op het bureau bleek dat de man 610 ug/l in zijn lichaam had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man is heengezonden met een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2 Mannen aangehouden met teveel alcohol Vinkeveen

Vinkeveen - In de nacht van zaterdag op zondag 4 februari heeft de politie omstreeks 00.50 uur op de Baambrugse Zuwe een 39-jarige man uit Kamerik aangehouden wegens rijden onder invloed. Tijdens surveillance viel de automobilist op omdat zijn rechterkoplamp stuk was. De politie heeft hem daarom staande gehouden. Uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: