001 -Family

Scooter onderuit tegen auto op Industrieweg Mijdrecht


Geplaatst op: 4 februari 2007
Mijdrecht - Zaterdag 3 februari om 14.50 uur heeft op de kruising van de Industrieweg met de Constructieweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bromfiets.

De 24-jarige bestuurder van de personenauto, afkomstig uit Wilnis,  was het fietspad overgestoken en stond voorgesorteerd om de Industrieweg op te rijden. Vermoedelijk stak de achterkant van de auto uit, waardoor een gedeelte van het fietspad werd geblokkeerd. Een 16-jarige bestuurder van de bromfiets (afkomstig uit Vinkeveen) kwam vanaf de Rondweg en heeft de auto vermoedelijk te laat gezien.

Na het remmen is de brommer gaan glijden en is tegen de auto gebotst. De bestuurder van de bromfiets en zijn bijrijder (48 jaar, afkomstig uit Vinkeveen) zijn overgebracht naar het ziekenhuis met letsel aan het been en een vermoedelijke hersenschudding. De politie heeft de toedracht van het ongeval in onderzoek.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scooter onderuit tegen auto op Industrieweg Mijdrecht

Mijdrecht - Zaterdag 3 februari om 14.50 uur heeft op de kruising van de Industrieweg met de Constructieweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bromfiets. De 24-jarige bestuurder van de personenauto, afkomstig uit Wilnis,  was het fietspad overgestoken en stond voorgesorteerd om de Industrieweg op te rijden. Vermoedelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: