001 -Family

Bezoekersrecord dames 1 V.V. Atalante? Help mee!!


Geplaatst op: 2 februari 2007
Zoals jullie misschien allemaal al weten, staat dames 1 fier bovenaan in de promotieklasse. Met nog 9 wedstrijden te spelen staan we nu twaalf punten los op de nummer twee en angstgegner Keistad D3. Nog nooit werd er van dit Amersfoortse team gewonnen. Eerder dit seizoen ging de uitwedstrijd ook weer met 3-2 naar Keistad.

Nu heeft Johan van Westendorp, onze trainer/coach, een ludieke actie bedacht. Hij wil Keistad letterlijk en figuurlijk van het veld blazen. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, daarvoor hopen wij op zoveel mogelijk steun. Buitenom dat dames 1 ook zoveel mogelijk mensen uit hun omgeving gaan werven, gaan we door “heel” () Vinkeveen flyers in de brievenbussen doen, hebben we dit bericht en natuurlijk wordt er ook in ons wedstrijdverslag voor de kranten aandacht aan besteed. Kortom, we doen hard ons best om een bezoekersrecord te gaan breken. Help jij ons daarbij???? Wij zouden het iig ontzettend waarderen en mensen die eerder bij ons zijn wezen kijken, weten dat dames 1 het publiek altijd meer dan dankbaar is.

Wat : Dames 1 – AVV Keistad D3
Datum : vrijdag 16 februari 2007
Tijd : 21:00 uur
Waar : de Boei Vinkeveen

Dames 1 hoopt op jullie komst!!!!

Alvast onwijs bedankt.

Voor meer informatie over V.V. Atalante en Dames 1 is te vinden op www.vv-atalante.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bezoekersrecord dames 1 V.V. Atalante? Help mee!!

Zoals jullie misschien allemaal al weten, staat dames 1 fier bovenaan in de promotieklasse. Met nog 9 wedstrijden te spelen staan we nu twaalf punten los op de nummer twee en angstgegner Keistad D3. Nog nooit werd er van dit Amersfoortse team gewonnen. Eerder dit seizoen ging de uitwedstrijd ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: