001 -Family

Poging overval op geldlopers Adelhof Mijdrecht


Geplaatst op: 2 februari 2007
Mijdrecht - Vrijdagochtend 2 februari omstreeks 07.50 uur hebben onbekenden gepoogd geldlopers op de Prinses Margrietlaan te overvallen.

Tijdens het bijvullen van een geldautomaat hebben twee mannen met bivakmutsen getracht een deur van het geldautomaat te forceren. Hierdoor werden de geldlopers gealarmeerd en zij hebben direct daarop de politie gebeld. Ter plaatse heeft de politie eerst de plaats delict  veiliggesteld voor sporenonderzoek en de wijk doorzocht.

De zoektocht leidde niet tot aanhouding van de mogelijke overvallers. De politie heeft daarnaast ter plaatse diverse getuigen gehoord en een buurtonderzoek uitgevoerd.
De politie heeft de zaak in onderzoek. .

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poging overval op geldlopers Adelhof Mijdrecht

Mijdrecht - Vrijdagochtend 2 februari omstreeks 07.50 uur hebben onbekenden gepoogd geldlopers op de Prinses Margrietlaan te overvallen. Tijdens het bijvullen van een geldautomaat hebben twee mannen met bivakmutsen getracht een deur van het geldautomaat te forceren. Hierdoor werden de geldlopers gealarmeerd en zij hebben direct daarop de politie gebeld. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: