001 -Family

Heren 2 nog altijd ongeslagen


Geplaatst op: 1 februari 2007
Helemaal hot zijn onze mannen van twee!! Sinds 2007 is A-side websites & drukwerk sponsor van het veelbelovende heren 2 en onlangs wonnen onze jonge spetters wederom van de nummer 1 uit Velzen. Dat was een pittige uitwedstrijd zoals uit diverse commentaren is gebleken. Maar deze dubbele winst is helaas niet genoeg geweest om de nummer 1 positie over te nemen. Het scheelt niet veel meer, reden temeer om in de resterende 10 wedstrijden zo vaak mogelijk 4-0 te spelen.

Vrijdag 02-02 treden de mannen aan tegen Veenland uit Wilnis. Wederom een regiokrakert in de Boei waarbij een extra tandje bij gezet zal worden door beide teams. Veenland staat op dit moment negende maar er mag zeker niet te makkelijk over gedacht worden. Gelukkig zal een enthousiaste tribune de heren ondersteunen, met niet in de laatste plaats een grote supersupporter: de sponsor him self.

Op de foto vlnr aanvoerder Ton Plomp, Rick vd Linden, Bas vd Lubbe, Rick de Groot, Bas Bouwknegt, trainer/coach Erik Raket, vooraan Bob Bakker, Sven Pothuizen en Erik Verbruggen. Mark Kentrop ontbreekt, maar een nieuwe foto moet toch gemaakt worden mét de nieuwe sponsor erop. Mannen, succes!!!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heren 2 nog altijd ongeslagen

Helemaal hot zijn onze mannen van twee!! Sinds 2007 is A-side websites & drukwerk sponsor van het veelbelovende heren 2 en onlangs wonnen onze jonge spetters wederom van de nummer 1 uit Velzen. Dat was een pittige uitwedstrijd zoals uit diverse commentaren is gebleken. Maar deze dubbele winst is helaas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: