001 - Bader

Kom (nader) Kennismaken met Korfbal!


Geplaatst op: 29 januari 2007
Veel basisschoolleerlingen uit Mijdrecht en Wilnis hebben in de kerstvakantie enthousiast deelgenomen aan het tweedaagse schoolkorfbaltoernooi in Mijdrecht. Het toernooi, georganiseerd door korfbalvereniging Atlantis, werd gespeeld in sporthal Phoenix.

Speciaal voor kinderen die na dit sportieve toernooi graag nader kennismaken met korfbal, biedt Atlantis een aantal trainingen aan om de teamsport korfbal beter te leren kennen. De trainingen, onder begeleiding van twee ervaren trainers, vinden plaats op woensdag 31 januari en woensdag 7 februari van 16.30 uur tot 17.30 uur in sporthal de Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Daarna zal gekeken worden of er nog twee extra trainingen zullen worden gegeven of dat er meegetraind kan worden met een jeugdteam. Heb je interesse? Meld je dan aan bij Chantal, op extratraining@kvatlantis.nl!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom (nader) Kennismaken met Korfbal!

Veel basisschoolleerlingen uit Mijdrecht en Wilnis hebben in de kerstvakantie enthousiast deelgenomen aan het tweedaagse schoolkorfbaltoernooi in Mijdrecht. Het toernooi, georganiseerd door korfbalvereniging Atlantis, werd gespeeld in sporthal Phoenix. Speciaal voor kinderen die na dit sportieve toernooi graag nader kennismaken met korfbal, biedt Atlantis een aantal trainingen aan om de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: