001 -Family

Dieselspoor Uithoorn bezorgt brandweer veel werk


Geplaatst op: 28 januari 2007
Uithoorn - Zaterdagochtend (27-01-07) rond 10.00 uur werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd voor het reinigen van het wegdek.

Door lekkage, vermoedelijk van een voertuig, was er een dieselspoor ontstaan op de Prinses Christinalaan wat het wegdek glad maakte. In eerste instantie verliet een brandweervoertuig de kazerne, maar al snel werd duidelijk dat een tweede wagen nodig was omdat de vloeistoflekkage van grote omvang was. Het spoor begon nabij de Boerlagelaan en liep door tot aan de Prinses Irenelaan. In twee ploegen werd het dieselspoor door de brandweer bestreden met behulp van een bezem en speciale korrels die de vloeistof opzuigen waardoor het wegdek niet meer zo glad was. Toen de klus was geklaard keerden beide wagens weer terug naar de kazerne. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dieselspoor Uithoorn bezorgt brandweer veel werk

Uithoorn - Zaterdagochtend (27-01-07) rond 10.00 uur werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd voor het reinigen van het wegdek. Door lekkage, vermoedelijk van een voertuig, was er een dieselspoor ontstaan op de Prinses Christinalaan wat het wegdek glad maakte. In eerste instantie verliet een brandweervoertuig de kazerne, maar al snel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: