001 -Family

Voorverkoop The Passion van start!


Geplaatst op: 29 januari 2007
De Rovenians’ gaat vrijdag 30 maart & zaterdag 31 maart 2007 ‘The Passion’ op het toneel neerzetten als muzikaal verhaal. Dit al voor het derde seizoen.

We hadden niet durven dromen dat we drie seizoenen achter elkaar dit mogen doen. Het vergt erg veel van de koorleden. De hele productie is in eigen beheer. Van eerste telefoontje tot het opbouwen van de benodigde podia. Van solisten en scripts tot meters lange lappen. Dit kwaliteitskoor vindt het de moeite waard om al hun energie te steken in een verhaal dat iedereen aanspreekt. Kom kijken, kom luisteren. Leef mee met Maria, met Jozef en met Judas, Kruip in gedachten tussen het de bevolking van Jeruzalem 2000 jaar geleden. Hoe zou jij hebben gereageerd? Op onze website kun je de sfeer proeven.

De productie is verschoven naar de week voor Pasen, zodat iedereen in de gelegenheid is om naar ‘DE LEG’ te komen om deze bijzondere theaterproductie over het lijdensverhaal te beleven. Wat betekent Pasen voor jou. Ga met ons mee naar Jeruzalem.

De voorverkoop is begonnen!

Vrijdag 30 maart & Zaterdag 31 maart 2007, The Passion in de grote zaal van De Levend Evangelie Gemeente te Schiphol Rijk; Boeing Avenue 121 te Schiphol-Rijk aanvang 20:30 KAARTVERKOOP: www.rovenians.nl & telefoon 0297 287 118

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorverkoop The Passion van start!

De Rovenians’ gaat vrijdag 30 maart & zaterdag 31 maart 2007 ‘The Passion’ op het toneel neerzetten als muzikaal verhaal. Dit al voor het derde seizoen. We hadden niet durven dromen dat we drie seizoenen achter elkaar dit mogen doen. Het vergt erg veel van de koorleden. De hele productie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: