001 -Family

Mastwijk Taekwondo examens weer succesvol verlopen


Geplaatst op: 26 januari 2007
Ruim zestig leden van Mastwijk Taekwondo waren aanwezig om deel te nemen aan de half jaarlijkse kupexamens (bandexamens). De hele dag werden er door Remko van Gerven, Marcel Fiorenza en Cor Mastwijk op drie velden examens afgenomen.

Dit gebeurde met assistentie van Shanna van Mens, Matthew van der Kroef en Mohamed Massa die klaar stonden om waar nodig was in te vallen. Ook was fotograaf Anton Hartong natuurlijk weer aanwezig die zeer veel foto’s heeft gemaakt voor op de website waar iedereen zichzelf nog eens terug kan zien in actie.

Vele ouders en familie en vrienden waren meegekomen om te kijken hoe het examen eraan toe zou gaan. De eerste groep bestond uit beginnende kinderen en hier en daar gierden de zenuwen door de keeltjes maar alles verliep gelukkig goed wat betekende dat iedereen geslaagd is:

Voor de gele slip (9de kup) zijn geslaagd: Brandon van den Aardweg, Lotte Schriek, Ugúr Acikyildiz, Brian Begheijn, Timo Bunschoten, Maaike van Dijkman, Dave Hameetman, Mitchell Hoogendorp, Laisa Hartong, Nick van de Jagt, Jordy Kuipers, Verity Kuipers, Eva Moll, Tessa Mossinkoff, Enes Varol en Bodine Wolzak. Réwon Treur zal binnenkort ook gele slip examen doen, hij was verhinderd.

Voor gele band (8ste kup) zijn geslaagd:
Jia Wei, Vinny van Wanrooy, Jesse Tijsseling, Raniëll Nijhuis, Beau Meeuwis en Benthe Meeuwis.

Voor gele band met groene slip (7de kup) zijn geslaagd:
1 Lars Wiebes, Joris Qiiel en Luke Hoogerwerf. Dave Roverts slaagde voor zijn groene band (6de kup).

KORTE DEMONSTRATIE
Shanna van Mens en Sander Hendriks (genomineerd als Talent van het Jaar in Nieuwegein) verzorgden samen nog een korte demonstratie van hun kunnen en dit konden de zeer vele bezoekers zeer waarderen en Shanna en Sander kregen dan ook een luid applaus. Beiden zijn lid van de Nationale Jeugdselectie Stijl.

GEVORDERDEN KINDEREN
Na de eerste groep was het nu zover dat de gevorderden kinderen aan moesten treden en daar waren de eisen behoorlijk hoog en ook hier gespannen gezichten. Er was lange tijd zeer hard gewerkt door deze jonge mensen die zich volledig hebben ingezet om een goed examen te verzorgen. Naast de gebruikelijk eisen waren er voor enkele kinderen ook zelfverdediging vormen tegen klemmen/vastgrijpen en wapens. Ook waren er breektesten (met een verplichte traptechniek een plankje breken) die onder toeziend oog van Cor Mastwijk werden uitgevoerd om ongelukjes te voorkomen.

Ook hier was goed geoefend om alles er goed uit te laten zien en nu was het de dag van de waarheid!

Geslaagd voor groene slip (7de kup) is Eveline Verbruggen. Voor groene band (6de kup) geslaagd:
Daan van Avezaath, Nanou van Iersel, Jesse Verboog, Eimi Smith, Esmee van Yperen, Don van Wijngaarden, Tyree Jooren en Kathelijne van der Woude.

Voor blauwe slip (5de kup) slaagden:
Christina Verbruggen, Chaimme Massa, Irem Okyay, Maxim Meijer, Justin Koek, Roy Keizer en Boyd Heemskerk.


Voor de blauwe band (4de kup) zijn geslaagd:
Ismay Verbeek, Rowin van Mens, Jeffrey van Loo, Thara Koekenbier, Emanuel Heinsbroek en Nabil Burggraaf. Vincent Hartong wist met een prima examen te slagen voor rode band (2de kup) en Cindy de Jong wist rode band met zwarte slip (1ste kup) te behalen!
De kans dat de twee laatst genoemde mensen al snel op kunnen gaan voor hun Poom (jeugd zwarte band) komt heel dichtbij.

VOLWASSENEN DEELNEMERS
Groep drie bestond uit enkele wat jongere deelnemers en volwassenen deelnemers met verschillende graduaties en ook hier enige voelbare spanning. Ook hier lieten de dames zich duidelijk zien en horen met snelle acties en felle verdedigingstechnieken.

Geslaagd voor gele slip (9de kup) is
Ron Hilgeman.

Voor gele band (8ste kup) zijn geslaagd:
Robert van Vliet, Shoshan Valé, Michael Schuuring, Ivar Roodenburg en Joeri Roodenburg en Bob Prummel. Patrick O’Donnell en Cees Ploeg slaagden beiden voor de groene slip (7de kup). Ronald Wolvers en Joussef Massa slaagden beiden voor de blauwe slip (5de kup). Leszek Achterberg is geslaagd voor de blauwe band (4de kup). Imara Groeneveld slaagde voor haar blauwe band met rode slip (3de kup). Stevie O’Donnell en Lotte Besseling wisten hun rode band (2de kup) te behalen en hiermee een goed einde te brengen aan het examen van deze dag.

Cor Mastwijk kan terugkijken op een lange maar geslaagde dag en ook zijn assistenten Marcel Fiorenza, Remko van Gerven, Mohamed Massa, Shanna van Mens en Matthew van der Kroef waren tevreden ook al was het een drukke vermoeiende dag. Ouders, familieleden en fans waren allemaal blij met hun deelnemers aan het examen die geslaagd waren.

Het was weer een leuke leerzame dag voor iedereen en er wordt al weer gewerkt aan het komende examen in juni.

Voor meer informatie en foto’s: www.mastwijktaekwondo.nl en www.taekwondoraptor-it.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mastwijk Taekwondo examens weer succesvol verlopen

Ruim zestig leden van Mastwijk Taekwondo waren aanwezig om deel te nemen aan de half jaarlijkse kupexamens (bandexamens). De hele dag werden er door Remko van Gerven, Marcel Fiorenza en Cor Mastwijk op drie velden examens afgenomen. Dit gebeurde met assistentie van Shanna van Mens, Matthew van der Kroef en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: