001 -Family

A-side websites & drukwerk: shirtsponsor H2!!


Geplaatst op: 24 januari 2007
Dames en heren, jongens en meisjes eindelijk is het dan zover. Onze heren 2 heeft nu ook officieel een shirtsponsor: A-side websites & drukwerk uit Mijdrecht. Sinds 2 wedstrijden staat A-side op de shirts van onze veelbelovende mannen van 2. Met Youri Lieberton, manager van het jonge creatieve en fanatieke bedrijf is een 3-jarige overeenkomst afgesproken. We zijn er blij mee!!

A-side websites & drukwerk, is voor de meeste bij onze club al lang geen onbekende meer.
Bas vd Lubbe kennen we uiteraard als een van de werknemers van het eerste uur en ook Sven Pothuizen gaat regelmatig op pad om mooie foto’s te schieten voor het eigen populaire product www.0297-online.nl. Regelmatig zijn daar ook de verslagen van onze teams te vinden.

Een collega van Bas en Sven, topfotograaf Peter Bakker heeft mooie gemaakt tijdens het feestweektoernooi op 14 juli 2006. Zie http://www.vv-atalante.nl/fotoalbum.php?album=12  
En ook www.petershotnews.nl wordt regelmatig bezocht.

Hieronder een korte impressie van de A-side site, een mooie match met onze H2 nietwaar!
A-side media is een bedrijf met toekomst visie. Het team van A-side media is jong, creatief, innovatief en meedenkend. Voor ons is ingewikkeld een uitdaging. Uiteraard werken we ook graag voor u! A-side media heeft 2 vestigingen het hoofdkantoor bevindt zich in Mijdrecht en het datacentrum in Steenbergen.

Of uw project nu groot of klein is, ons team zal zich voor 100% inzetten voor een perfect resultaat. Geef ons een opdracht en u zult versteld staan van de kwaliteit, service en snelheid. Het team van A-side bestaat momenteel uit 9 medewerkers. Voor de medewerkers is het een pre dat ze meedenken met hun klanten en projecten.

Kijk verder op de site van A-side: www.a-side.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: VV Atalante

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A-side websites & drukwerk: shirtsponsor H2!!

Dames en heren, jongens en meisjes eindelijk is het dan zover. Onze heren 2 heeft nu ook officieel een shirtsponsor: A-side websites & drukwerk uit Mijdrecht. Sinds 2 wedstrijden staat A-side op de shirts van onze veelbelovende mannen van 2. Met Youri Lieberton, manager van het jonge creatieve en fanatieke bedrijf is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: