001 -Family

VSV dankt Meeùs en Klaas - Jan Huntelaar


Geplaatst op: 22 januari 2007
Zaterdag 20 januari 2007, was het eindelijk zover voor het bestuur van de VSV, Het eerste onderdeel van het vijf jarige bestaan ging van start. Leendert Schüller, René Dooremalen en Gerard Molleman konden aantreden met Het Meeùs – VSV zaalvoetbaltoernooi 2007, wat gehouden werd in de Stinzenhal in Breukelen.

Meeùs is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland op het gebied van verzekeringen, hypotheken en makelaardij o.g.

Er deden 12 teams van verschillende verenigingen aan dit toernooi mee. Sv Hertha uit Vinkeveen en Sv De Vecht uit Loenen aan de Vecht hadden 3 teams ingeschreven. Vv Kockengen uit Kockengen en CSV Vitesse uit Breukelen beiden 2 teams. Andere deelnemers waren DOB uit Nigtevecht en VIOD uit Tienhoven. Er werd gespeeld in 4 poules, verdeeld over een ochtend en een middag programma. Het werd vooral een spannend toernooi, met ontzettend veel gezelligheid. De teams waren aan elkaar gewaagd en er waren dan ook veel gelijke spelen. Winnaar van het ochtend programma werd Kockengen F3 en Hertha F5 werd winnaar van het middagprogramma. Ed Dohle, vestigingsdirecteur van Meeùs Hilversum en Leendert Schüller voorzitter VSV, reikte aan de spelers van het ochtendprogramma de prijzen uit. Voor alle spelers was er een medaille en voor de beste drie teams een beker.

Aan het einde van de dag kwam Klaas-Jan Huntelaar van AJAX naar het toernooi. Klaas-Jan heeft met veel belangstelling de finalewedstrijden bekeken en reikte aan het einde van het toernooi met Ed Dohle en Leendert Schüller op een spectaculaire wijze de medailles en de bekers uit. Ook verraste de VSV Klaas-Jan Huntelaar met een cheque voor stichting Liebelingen waar hij ambassadeur van is.

Deze cheque nam Klaas-Jan in ontvangst en werd daar toch een beetje stil van. Daarna was er voldoende tijd voor het uitdelen van handtekeningen en konden de aanstormende talenten ook nog met hun idool op de foto. Deze dag werd dankzij Meeùs een onvergetelijke dag. Foto’s van dit toernooi kunt u zien op www.0297-online.nl.

Dank voornamelijk aan René Dooremalen en Gerard Molleman voor het organiseren van dit toernooi. Tevens willen wij alle leiders en leidsters en alle vrijwilligers (denk aan scheidsrechters) hartelijk danken voor hun inzet en enthousiasme. Fa. Koeleman uit Vinkeveen bedankt voor de geluidsinstallatie. Stinzenhal bedankt voor de gastvrijheid.

Zaterdag 28 april 2007 zal het Meeùs veldvoetbaltoernooi bij sv Hertha in Vinkeveen worden gehouden. Het bestuur van de VSV hoopt dat ook dit toernooi een geslaagd toernooi zal worden.

VSV staat voor Voetbal Samenwerking Vechtstreek. De VSV is 5 jaar geleden opgericht met het doel om jonge voetballertjes die voor hun leeftijd nog niet in de KNVB competitie mogen uitkomen toch van het spelletje te laten genieten.

VSV organiseert voor deze spelers een eigen competitie. Bij de oprichting zijn twee doelen gesteld. Reistijd beperken en meedoen is belangrijker dan winnen.

Leiders mogen dicht bij de spelers in het veld coachen. Er wordt geen stand bijgehouden om aan het einde van de periode een kampioen te kunnen huldigen.

Naast de competitie organiseert de VSV jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi en een veldvoetbaltoernooi. Door de goede samenwerking van de verenigingen wordt veelal voorkomen dat verenigingen veel tijd verliezen omdat zij zelf het wiel opnieuw uitvinden. Ook met betrekking tot de opleiding van (jeugd) scheidsrechters en – trainers worden de krachten gebundeld. Doordat veelal kleine verenigingen niet voldoende kandidaten hebben om een cursus te organiseren. Door de samenwerking binnen de VSV zal sneller het aantal kandidaten worden behaald.

Voor meer informatie over de VSV kunt u terecht bij:

Leendert Schüller, René Dooremalen of Gerard Molleman.

U kunt ons bereiken via de website van sv Hertha bij jeugd, op www.hertha.nl.

Klik hier voor alle foto's van het toernooi.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VSV dankt Meeùs en Klaas - Jan Huntelaar

Zaterdag 20 januari 2007, was het eindelijk zover voor het bestuur van de VSV, Het eerste onderdeel van het vijf jarige bestaan ging van start. Leendert Schüller, René Dooremalen en Gerard Molleman konden aantreden met Het Meeùs – VSV zaalvoetbaltoernooi 2007, wat gehouden werd in de Stinzenhal in Breukelen. Meeùs … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: