001 -Family

Ongeval met twee vrachtwagens Legmeerdijk Aalsmeer


Geplaatst op: 22 januari 2007
Aalsmeer - Op de nacht van zondag op maandag heeft er op de Legmeerdijk een aanrijding plaats gevonden tussen twee vrachtauto’s.

Het ongeval was gebeurd op de Legmeerdijk ter hoogte van de Randweg. De politie was snel ter plaatse. De politie bekeek het ongeval en het bleek te gaan om een ongeval zonder letsel. Wel zouden de inzittende niet uit de auto kunnen komen. Daarom heeft de politie de brandweer gebeld om de inzittende te bevrijden. De brandweer heeft de inzittende bevrijd met een ladder. En konden daarna weer naar de kazerne.

Beide vrachtauto’s zaten vol met bloemen. Een van de vrachtauto’s is overgeladen naar een andere vrachtauto. Een bergingskraan heeft de andere vrachtauto weer op de weg gezet. De verzekeringskraan heeft de voertuigen mee genomen.

De Legmeerdijk was hierdoor wel geruime tijd afgesloten. Na ongeveer 2,5 uur was de weg weer vrij gegeven.

Foto's: Edwin van Willegen
www.brandweeraalsmeer.web-log.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ongeval met twee vrachtwagens Legmeerdijk Aalsmeer

Aalsmeer - Op de nacht van zondag op maandag heeft er op de Legmeerdijk een aanrijding plaats gevonden tussen twee vrachtauto’s. Het ongeval was gebeurd op de Legmeerdijk ter hoogte van de Randweg. De politie was snel ter plaatse. De politie bekeek het ongeval en het bleek te gaan om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: