001 -Family

Expositie Jolanda ten Haaf in Stee-inn Wilnis


Geplaatst op: 22 januari 2007
De tekeningen van Jolanda ten Haaf zullen in 2007 op een prominente plek hangen rondom het biljart van Café Stee-inn te Wilnis.

Het nieuwe getekende portret van 'Willie', n.a.v. een foto van 'The Passion' van De Rovenians, heeft een mooie ereplek gekregen. Kijk op www.rovenians.nl voor de originele foto.

In de vergaderruimte van Sporthal Willisstee hangen ook werken van Ten Haaf's hand. De omgeving van De Ronde Venen is met kleine olieverfschilderijen en potloodtekeningen vast gelegd. Jolanda heeft veel ervaring in het maken van potloodtekeningen van portretten van mensen en honden. Er zijn in opdracht meerdere werken van Jolanda ten Haaf privé te bewonderen. De expositie is vrij toegankelijk, gedurende de openingstijden van Café Stee-inn.

Voor meer informatie; jolandatenhaaf@planet.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie Jolanda ten Haaf in Stee-inn Wilnis

De tekeningen van Jolanda ten Haaf zullen in 2007 op een prominente plek hangen rondom het biljart van Café Stee-inn te Wilnis. Het nieuwe getekende portret van 'Willie', n.a.v. een foto van 'The Passion' van De Rovenians, heeft een mooie ereplek gekregen. Kijk op www.rovenians.nl voor de originele foto. In … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: