001 -Family

Pallet met accu's valt om in Uithoorn


Geplaatst op: 18 januari 2007

Uithoorn- Woensdagmiddag (17-01-07) is bij een bedrijf op een industrieterrein in Uithoorn een lading accu’s op straat terecht gekomen. Omdat een aantal accu’s zuur lekte, werd de hulp van de brandweer ingeroepen.

 
Rond 13.30 uur kwam de melding bij de brandweer binnen. Een chauffeur van een transportbedrijf was bij een bedrijf aan de Verolmelaan van plan zijn lading uit zijn vrachtwagen te lossen. Toen hij de deur van de laadruimte opende, viel een pallet met daarop tientallen accu’s de laadruimte uit en kwam op straat terecht. Niemand raakte gewond. De brandweer die snel ter plaatse was, stabiliseerde de omgevallen pallet. Het gelekte accuzuur werd meteen verdund met water. De milieupolitie heeft de zaak overgenomen. De oorzaak was een foutieve belading van de vrachtwagen. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pallet met accu's valt om in Uithoorn

Uithoorn- Woensdagmiddag (17-01-07) is bij een bedrijf op een industrieterrein in Uithoorn een lading accu’s op straat terecht gekomen. Omdat een aantal accu’s zuur lekte, werd de hulp van de brandweer ingeroepen.  Rond 13.30 uur kwam de melding bij de brandweer binnen. Een chauffeur van een transportbedrijf was bij een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: