001 - Bader

John den Hollander opent Event Station in Mijdrecht


Geplaatst op: 16 januari 2007
Sinds 1 januari ’07 is het Event Station aan de Stationsweg 18 te Mijdrecht een feit. Een bijzonder en sfeervol pand waar creatieve ideeën alle ruimte krijgen. Donderdag 1 februari zal burgemeester Burgman van Gemeente de Ronde Venen de officiële opening verrichten.

Al heel lang speelde oprichter John den Hollander met de gedachte om een kenniscentrum voor evenementen op te zetten. En dan voor evenementen dienstverlening in de breedste zin van het woord. Nu is het zover: klanten kunnen alle expertise die nodig is om van het te organiseren evenement een succes te maken, onder één dak vinden.

Invisible Organizing ontwikkelt, organiseert, produceert en regisseert evenementen, shows en alle activiteiten die daaruit voort komen. Dutch Magic is bemiddelings- bureau voor de meest vooraanstaande magicians die ons land rijk is. SAM! Bureau voor destination & event management zorgt vanuit een jarenlange ervaring voor een feilloze begeleiding op dit specifieke gebied. B & D Party Support is gespecialiseerd in het begeleiden van partijen in de rol van project- of floormanager. Variërend van kleine partijen tot grote evenementen, voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren.

De vier bedrijven binnen Event Station werken samen, maar zijn onafhankelijk. Ieder werkt vanuit zijn eigen specialisatie. En altijd met één eigen aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Event Station (www.eventstation.nl) is gevestigd aan de Stationsweg 18 te Mijdrecht waar u altijd van harte welkom bent om sfeer te komen proeven. Telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 0297- 383300.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Event Station

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

John den Hollander opent Event Station in Mijdrecht

Sinds 1 januari ’07 is het Event Station aan de Stationsweg 18 te Mijdrecht een feit. Een bijzonder en sfeervol pand waar creatieve ideeën alle ruimte krijgen. Donderdag 1 februari zal burgemeester Burgman van Gemeente de Ronde Venen de officiële opening verrichten. Al heel lang speelde oprichter John den Hollander … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: