001 -Family

Open week VDO sport


Geplaatst op: 16 januari 2007
In de week van 15 tot 21 januari houdt VDO sport een open week. Er is dan gelegenheid om bij de gymzalen binnen te lopen en 1 les gratis mee te sporten.

Iedereen is van harte welkom dus ook niet leden. VDO is een sportvereniging voor kinderen en volwassenen van 4 tot 84. De aangeboden lessen zijn zeer divers. Enkele voorbeelden van onze lessen zijn: kindergym, jongens turnen, “in balans”(mix van yoga, tai chi en ontspanning), yogasport (mix van power yoga, pilatus en gym) pump that body (voor spieropbouw en conditie) power hour ( spierversterkend en cardio) maar ook combinetics en volleybal.

Wilt u meer informatie over locaties, lessen en tijden kijk op onze website www.vdosport.nl of bel mevr. J van Tol telefoon: 06-52612942 (op maandag, woensdag en vrijdag tussen 19:00 en 20:00 uur).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open week VDO sport

In de week van 15 tot 21 januari houdt VDO sport een open week. Er is dan gelegenheid om bij de gymzalen binnen te lopen en 1 les gratis mee te sporten. Iedereen is van harte welkom dus ook niet leden. VDO is een sportvereniging voor kinderen en volwassenen van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: