001 -Family

Damfeest onder hoogspanning tot succes gemaakt!


Geplaatst op: 15 januari 2007
Het Damfeest tijdens de jaarwisseling in Amsterdam, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een Nationaal Evenement van formaat. Ook voor de jaarwisseling 2006/2007 stond dit grote feest weer op de rol. Maar er kwam ergens in de loop van het traject een kink in de kabel. Op het allerlaatste moment trokken IdtV en Livetime Productions het schip vlot en benaderden een aantal leveranciers met de vraag of zij in recordtijd hun schouders onder dit gigantische evenement wilden zetten.

Ook Homan Elektrotechniek uit Mijdrecht, marktleider op het gebied van tijdelijke stroomvoorziening, werd gebeld of ze razendsnel voor stroom konden zorgen. Binnen de kortste keren trok de onderneming alles uit de kast om deze uitdaging succesvol af te ronden.

In totaal werden 2 aggregaten van 650 kVa, 3 aggregaten van 50 kVa en een back-up aggregaat in stelling gebracht, inclusief kilometers kabels, heel wat verdeelkasten en dag en nacht 2 monteurs stand-by. Niets werd aan het toeval overgelaten, want voor een evenement waarop zoveel mensen afkomen is veiligheid van het grootste belang. De montage begon slechts enkele dagen voorafgaande aan het feest en op nieuwjaarsdag werd alles al weer gedemonteerd.

Het was weer eens werken onder hoogspanning, maar Homan is niet anders gewend. De foto’s laten in ieder geval een imponerende indruk achter van dit geweldige spektakel!

Voor meer informatie: Peter Homan, telefoon 0297 28 21 21

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Damfeest onder hoogspanning tot succes gemaakt!

Het Damfeest tijdens de jaarwisseling in Amsterdam, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een Nationaal Evenement van formaat. Ook voor de jaarwisseling 2006/2007 stond dit grote feest weer op de rol. Maar er kwam ergens in de loop van het traject een kink in de kabel. Op het allerlaatste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: