001 -Family

Troje’s Nieuwjaars festijn weer een geweldige start voor 2007


Geplaatst op: 15 januari 2007
Afgelopen zaterdag hebben de leden, sponsors en introducé’s van paardensport vereniging Troje weer gezorgd voor een daverend nieuwjaars feest.

De activiteiten commissie van de club kan weer terug kijken op een geweldige organisatie. Om 19.00 uur kon men al binnen waaien om zodoende elkaar al het geluk toe te wensen voor het komende jaar 2007. Natuurlijk werden al deze wensen weer kracht bijgezet met een ook al gesponsord drankje. Om half negen verwelkomde de Voorzitter Ada Scholten samen met de rest van het bestuur al haar gasten, en opende de avond met de eerste van de 7 verloting rondes. En alle 7 rondes hadden mooie gevarieerde hoofdprijzen die gesponsord zijn door onze hoofdsponsors Nico Smit b.v uit Waverveen, SC Johnson-Mijdrecht, Transportbedrijf P.J. de Dood – Waverveen. Zo was er een dinerbon voor 4 personen welke gewonnen werd door Rudy Rolden. Een T.V. met dvd speler, werd gewonnen door Elbert Strubbe. Maar liefst 3 fietsen van klein naar groot, werden gewonnen door Mandy Strubbe, Nico Nieuwedijk en Patrick Kool.Een beertender ging naar Lorenzo Joren.

Natuurlijk waren de hoofdsponsors niet de enige die een steentje bijgedragen hebben voor de Troje club.Vele regionale winkeliers en bedrijven hebben weer spontaan meegedaan aan deze organisatie. Alle sponsors zijn dan ook persoonlijk bedankt door de club.

Op www.paardensportverernigingtroje is te zien welke sponsors er allemaal mee hebben gedaan.Natuurlijk had de organisatie ook nog voor diverse spannende cadeau’s gezorgd die per opbod werden verkocht. En ook hiervoor werd flink geboden. Al met al dus reden genoeg voor het Troje bestuur om weer heel blij en tevreden terug te kunnen kijken op deze zeer geslaagde en gezellige avond. Ook bij de deelnemers aan dit feest was te merken dat zij dit initiatief zeer konden waarderen. Want uiteindelijk spreek je, en feest je niet alle dagen met zoveel leden bij elkaar. Allemaal tevreden mensen dus .En daar is het bij het Troje bestuur dan ook helemaal om te doen.

Een fijne bijkomstigheid van deze avond is de opbrengst van de verloting. Dit kan gerust de oppepper van 2007 genoemd worden, die dankzij onze leden, introduce’s en sponsors mogelijk is gemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Troje’s Nieuwjaars festijn weer een geweldige start voor 2007

Afgelopen zaterdag hebben de leden, sponsors en introducé’s van paardensport vereniging Troje weer gezorgd voor een daverend nieuwjaars feest. De activiteiten commissie van de club kan weer terug kijken op een geweldige organisatie. Om 19.00 uur kon men al binnen waaien om zodoende elkaar al het geluk toe te wensen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: