001 - Bader

5 Jongeren gewond, auto over de kop N201 Mijdrecht


Geplaatst op: 14 januari 2007
Mijdrecht - In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 januari heeft er omstreeks 5:15 uur een ernstig ongeval plaats gevonden op de N201 ter hoogte van de Shell.

Een auto komende uit een horecagelegeheid in Aalsmeer is door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt in de bocht bij het Shell benzinestation.

De auto is vervolgens gelanceerd de parkeerplaats op en op zijn zijkant terecht gekomen. De bestuurder is door de klap onder de auto terecht gekomen.

De 18-jarige bestuurder uit Mijdrecht is met ernstige verwondingen overgebracht naar het AMC. De andere 4 jongeren, twee jongens van 19 en 20 jaar uit Mijdrecht, een 18-jarig meisje Mijdrecht en een 17-jarig meisje uit Vinkeveen zijn ter controle overgebracht naar diverse ziekenhuizen in de omgeving.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

5 Jongeren gewond, auto over de kop N201 Mijdrecht

Mijdrecht - In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 januari heeft er omstreeks 5:15 uur een ernstig ongeval plaats gevonden op de N201 ter hoogte van de Shell.Een auto komende uit een horecagelegeheid in Aalsmeer is door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt geraakt in de bocht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: