001 -Family

Zorgeloos Wonen met de Westhoek Wonen Pas


Geplaatst op: 11 januari 2007
Onder de naam ‘Zorgeloos Wonen’ biedt Westhoek Wonen haar trouwe huurders met ingang van dit jaar een bijzondere service aan. Alle huurders ontvangen deze maand een Westhoek Wonen Pas die verschillende voordelen biedt.

De pashouders kunnen gebruikmaken van de Verhuisservice. Westhoek Wonen biedt huurders de mogelijkheid om gebruik te maken van een verhuisaanhanger, waarmee dozen en meubels gemakkelijk naar een nieuwe woning gebracht kunnen worden. Deze aanhangwagen kan voor twee werkdagen of een weekend geleend worden. Ook kunnen gratis tien verhuisdozen afgehaald worden op vertoon van de nieuwe huurovereenkomst en de Westhoek Wonen Pas.

Deze pas geeft daarnaast recht op korting bij winkeliers en ondernemers in de gemeente De Ronde Venen en in de gemeente Abcoude. Het voordeel geldt voor producten en diensten die betrekking hebben op wonen in de breedste zin van het woord: van onderhoud aan de keuken tot en met de inrichting van de tuin.

Behalve kortingen bij winkeliers in de omgeving, biedt de Westhoek Wonen Pas nog andere voordelen die bijdragen aan het woongenot van de trouwe huurder. Zo ontvangen pashouders ook korting op de zorg- en welzijnsdiensten van Zuwe, bijvoorbeeld het bezoek van een kapper aan huis, een maaltijdservice of nieuwe brillenglazen. Handig voor huurders die slecht ter been zijn en zorg nodig hebben.

Tenslotte biedt de Westhoek Wonen Pas nog extra voordeel bij het afsluiten van een verzekeringspolis bij de Rabobank. Volop mogelijkheden dus voor de trouwe huurder!

Westhoek Wonen brengt haar dienstverlening hiermee naar een hoger niveau en beloont goed gedrag onder haar huurders.

De Westhoek Wonen Pas is persoonsgebonden en heeft een geldigheidsduur van één jaar. Aan het einde van het jaar wordt vervolgens getoetst of een huurder ook het volgende kalenderjaar weer recht heeft op een nieuwe voordeelpas. Er worden hierbij een tweetal spelregels gehanteerd: zo dienen huurders de huur op tijd te betalen en geen overlast te veroorzaken. Voldoet een huurder aan deze voorwaarden? Dan mag er met recht gesproken worden van een trouwe huurder. “En deze groep verdient iets extra’s om zorgeloos te wonen!” aldus Karin Rosielle, directeur van Westhoek Wonen. “En deze groep bieden wij daarom graag extra dienstverlening en een uitgebreidere service aan.”

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zorgeloos Wonen met de Westhoek Wonen Pas

Onder de naam ‘Zorgeloos Wonen’ biedt Westhoek Wonen haar trouwe huurders met ingang van dit jaar een bijzondere service aan. Alle huurders ontvangen deze maand een Westhoek Wonen Pas die verschillende voordelen biedt. De pashouders kunnen gebruikmaken van de Verhuisservice. Westhoek Wonen biedt huurders de mogelijkheid om gebruik te maken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: