001 -Family

Poging beroving scooter in Abcoude


Geplaatst op: 11 januari 2007
Abcoude - Op de Parallelweg tussen Abcoude en Vinkeveen hebben twee jongens geprobeerd woensdagmorgen een 16-jarige jongen met geweld van zijn scooter te beroven.

De 16-jarige jongen uit Abcoude reed omstreeks 08.05 uur op zijn scooter over het fietspad van de Vinkekade. Voor hem reden twee jongens op een scooter. Hij haalde hen in, maar werd kort daarna weer door het tweetal ingehaald. Eén van de jongens sloeg de 16-jarige jongen en het leek of het tweetal op zijn scooter uit was. De jongen kon ontkomen en schakelde de politie in.

Signalementen: twee jongens met getinte huidskleur, tussen de 16 en 18 jaar oud, ongeveer 1.70 – 1.75 meter lang, normaal postuur, droegen beide een donkere helm en donkere kleding.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via tel: 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poging beroving scooter in Abcoude

Abcoude - Op de Parallelweg tussen Abcoude en Vinkeveen hebben twee jongens geprobeerd woensdagmorgen een 16-jarige jongen met geweld van zijn scooter te beroven. De 16-jarige jongen uit Abcoude reed omstreeks 08.05 uur op zijn scooter over het fietspad van de Vinkekade. Voor hem reden twee jongens op een scooter. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: