001 -Family

Beelden gestolen bij Fort aan de Drecht Uithoorn


Geplaatst op: 11 januari 2007
Waar kunstenaar Gerard van Hulzen al tijdenlang bang voor was, is nu in het ergste scenario uitgekomen. De drie bronzen beelden "Overgave", "Ballet" en "Aalscholver" zijn tussen zaterdag 6 januari 18 uur en zondag 7 januari 24 uur met bruut geweld van hun sokkels getrokken en meegenomen. Een totale schade van maar liefst € 30.000,-.

Buiten de emotionele ramp, voelt kunstenaar Gerard van Hulzen zich geamputeerd, en zit hij hierdoor in een klap aan de grond. Één beeld stelen kon hij zich nog enigszins voorstellen, maar alle drie, daar had hij in zijn stoutste dromen geen rekening mee gehouden.

Het is voor hem onbegrijpelijk dat zoiets kan gebeuren, temeer er mensen op het terrein aanwezig waren of de overburen iets zouden hebben kunnen zien.

Wie er suggesties voor Gerard van Hulzen heeft om hier uit te geraken, of mogelijk ooggetuige is geweest, wordt verzocht telefoonnummer 06-50562903 te willen bellen.

Dit voorval gebeurde eerder al in Vinkeveen bij de Jozefschool en deze week ook in Breukelen.

Klik hier voor het gestolen beeld in Vinkeveen
Klik hier voor het gestolen beeld in Breukelen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beelden gestolen bij Fort aan de Drecht Uithoorn

Waar kunstenaar Gerard van Hulzen al tijdenlang bang voor was, is nu in het ergste scenario uitgekomen. De drie bronzen beelden "Overgave", "Ballet" en "Aalscholver" zijn tussen zaterdag 6 januari 18 uur en zondag 7 januari 24 uur met bruut geweld van hun sokkels getrokken en meegenomen. Een totale schade … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: