001 -Family

Dames trainer Kors Pennin verlengt contract bij CSW


Geplaatst op: 10 januari 2007
Het Wilnisse CSW heeft het contract met haar damestrainer Kors Pennin en assistent-trainer Cees Vink met twee seizoenen verlengd.

Zowel het bestuur, voetbal technische zaken, speelsters als Kors en Cees zijn enthousiast over de huidige samenwerking waarin tot doel gesteld is CSW uit te bouwen tot de succesvolste dames- en meisjesafdeling in de regio.

Met 11 meisjesteams en gekwalificeerde jeugdtrainers(sters) is de opleiding in ieder geval gewaarborgd. Momenteel speelt het eerste damesteam in de landelijke eerste klasse B.

Mochten er aanstormende talenten en dames zijn die hoger willen en kunnen voetballen, dan bieden wij ze graag aan deze uitdaging met ons tot uitvoer te brengen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dames trainer Kors Pennin verlengt contract bij CSW

Het Wilnisse CSW heeft het contract met haar damestrainer Kors Pennin en assistent-trainer Cees Vink met twee seizoenen verlengd. Zowel het bestuur, voetbal technische zaken, speelsters als Kors en Cees zijn enthousiast over de huidige samenwerking waarin tot doel gesteld is CSW uit te bouwen tot de succesvolste dames- en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: