De Baat (3e)

Gerrie Spruijt verkozen als eerste CSW-er van het jaar


Geplaatst op: 10 januari 2007
Dit jaar werd de eerste verkiezing van de CSW-er van het jaar gehouden. Een groot aantal CSW-ers werd door anderen genomineerd. CSW-ers die al jaren stil achter de schermen veel werk verzetten, maar, en dat is heel erg goed om te zien, ook een aantal jongere CSW-ers. Leuk was te lezen dat al deze mensen zeer gewaardeerd werden en eigenlijk allemaal recht hebben op de titel CSW-er van het jaar.

De genomineerden waren:
Jay Klaas Wijngaarden
Teun van Lith
Nelleke Vrielink
Gerrie Spruijt
Robin Prange
Jaap Germs,
Cees Kroon (postuum)
John Groenewegen
Teun Feddema
Cock van de Helder
Leen Broere
Bouwe Buur
Cor de Haan
René van Dijk
Lyda ten Hove

Er kan natuurlijk maar één winnaar zijn. Een overduidelijke winnaar. Veel mensen gaven een uitgebreide motivatie bij hun stem, daaruit blijkt wel dat de eerste CSW-er van het jaar door iedereen binnen de club zeer gerespecteerd wordt.

Eén vader schreef: toen mijn zoon 3 jaar was en we samen naar een wedstrijd gingen kijken, werd hem door de trainer gevraagd wanneer hij op voetbal zou komen. Mijn zoon was helemaal vereerd, hij was door de trainer gevraagd. Die 3 jaar duurden heel erg lang maar toen hij eenmaal 6 jaar was mocht hij dan eindelijk en wie werd zijn trainer ……

Veel mensen die refereerden aan zijn aanwezigheid op de velden en in de sporthal. Daar viel hij op door het opschrijfboekje. Hij moet een gigantisch archief hebben van alle spelertjes die in de loop van de jaren langs zijn gekomen. Mede door zijn kennis en inzet zijn diverse teams van de E en F pupillen in de loop der jaren regiokampioen geworden.

Maar wat vooral duidelijk werd is de bewondering die iedereen heeft voor deze eerste CSW-er van het jaar. Zijn positieve instelling en vermogen om met tegenslagen om te gaan wordt door iedereen geroemd.

De bekendmaking van de eerste CSW-er van het jaar was tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie van CSW. Het was al snel duidelijk, de eerste CSW-er van het jaar is natuurlijk Gerrie Spruijt.

Wethouder Ingrid Lambregts overhandigde, afgelopen zaterdag, een oorkonde aan de geëmotioneerde Gerrie Spruijt. Daarnaast werd er een plaquette onthuld. Namens CSW kregen Gerrie en zijn vrouw een diner aangeboden bij Brasserie De Waard.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerrie Spruijt verkozen als eerste CSW-er van het jaar

Dit jaar werd de eerste verkiezing van de CSW-er van het jaar gehouden. Een groot aantal CSW-ers werd door anderen genomineerd. CSW-ers die al jaren stil achter de schermen veel werk verzetten, maar, en dat is heel erg goed om te zien, ook een aantal jongere CSW-ers. Leuk was te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: