001 -Family

Vrijwilligerswerk in de aanbieding !


Geplaatst op: 9 januari 2007
Voor de Beursvloer De Ronde Venen stromen de vragen binnen met heel leuke vrijwilligersprojecten voor bedrijven. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 8 februari 2007 tussen 16.00 en 18.00 uur, in het Hampshire Hotel Mijdrecht (langs de N201). De Beursvloer is de plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen en waar “gehandeld” gaat worden in vrijwilligerswerk.

Het gaat op de beursvloer voornamelijk om eenmalige projecten waar een bedrijf zijn mensen, kennis of middelen kan inzetten voor de lokale samenleving. Het zijn activiteiten die voor een bedrijf vallen onder de noemer Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Informatie over deze eerste Beursvloer De Ronde Venen, waaronder voorbeelden van projecten, is te vinden op de website www.beursvloer-derondevenen.nl onder de knop ‘Nieuws’.

Aanmelden is nog mogelijk
Bedrijven kunnen zich nog aanmelden, ook als zij hun aanbod nog niet concreet hebben. In verband met de organisatie van de Beursvloer is het dringend gewenst dat zij zich van tevoren aanmelden.

De Beursvloer De Ronde Venen is een initiatief van de gemeente De Ronde Venen. De organisatie is in handen van Stichting Leefbaarheid, in samenwerking met Stichting Cardanus.

Meer informatie
Bedrijven die na een bezoek aan de website www.beursvloer-derondevenen.nl vragen hebben, kunnen contact opnemen met Wiebe Terwel, telefoon (0297) 23 02 83, w.terwel@st-leefbaarheid.nl of met Angela den Hamer, telefoon (0297) 32 32 53, adhamer@cardanus.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligerswerk in de aanbieding !

Voor de Beursvloer De Ronde Venen stromen de vragen binnen met heel leuke vrijwilligersprojecten voor bedrijven. De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 8 februari 2007 tussen 16.00 en 18.00 uur, in het Hampshire Hotel Mijdrecht (langs de N201). De Beursvloer is de plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar treffen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: