001 -Family

Nieuwe helmen voor brandweer Uithoorn


Geplaatst op: 9 januari 2007
Uithoorn- Deze week kregen de ‘spuitgasten’ van de brandweer Uithoorn nieuwe brandweerhelmen uitgereikt. De oude helmen zijn ongeveer 10 jaar oud en toe aan vervanging.

Niet alleen de helm wordt vervangen, maar ook het bijbehorende ademlucht-masker. In totaal gaat het om 44 nieuwe helmen en 50 gloednieuwe maskers. Maandagavond werden de vrouwelijke brandwachten Roena van Ams en Jacqueline Boerman uitgenodigd door Edwin Gortemulder, om hun nieuwe helm te komen passen en zonodig op het hoofd aan te meten. De grootste voordelen van de nieuwe helmen ten opzichte van de oude zijn: er is een vaste veiligheidsbril in de helm ingebouwd en ze zijn ’s-avonds fluoriserend.

Dus mocht u in het donker een vreemd groenig licht waarnemen, dan kan dit heel goed één van de brandwachten van Uithoorn zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe helmen voor brandweer Uithoorn

Uithoorn- Deze week kregen de ‘spuitgasten’ van de brandweer Uithoorn nieuwe brandweerhelmen uitgereikt. De oude helmen zijn ongeveer 10 jaar oud en toe aan vervanging. Niet alleen de helm wordt vervangen, maar ook het bijbehorende ademlucht-masker. In totaal gaat het om 44 nieuwe helmen en 50 gloednieuwe maskers. Maandagavond werden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: