Vinken verliest wederom in 1e klasse

Geplaatst op: 8 januari 2007

VeEO schiet Vinken op grote achterstand
Vinken begon in de aanval met de vaste opstelling: Charita Hazeleger, Mariska Meulstee, Arjan Kroon en Peter Koeleman. In de verdediging werd de nog steeds geblesseerde Susanne de Wit vervangen door Angela Sloesarwij. Zij werd vergezeld door Helene Kroon, Pascal Kroon en Peter Kooijman. In de eerste paar minuten wist De Vinken steeds de aansluiting te vinden met de Voorburgers, maar na twintig minuten spelen werd duidelijk waarom VEO op de tweede plek staat. Via een 10-3 tussenstand was de stand in de rust 13-6. Voor Vinken scoorden in de eerste helft: Arjan Kroon (2x), Helene Kroon (2x), Mariska Meulstee en Peter Kooijman.

Redelijke start tweede helft niet voldoende
Ondanks dat De Vinken terug kwam tot een 14-9 tussenstand, wist VEO het betere van het spel te behouden. VEO kon steeds een verschil van zes à acht punten aanhouden. Ondanks het harde werken van de Bouthoorn equipe slaagden zij er niet in dicht bij VEO te komen. Er werden veel kansen gecreëerd, maar niet afgemaakt. Vele aanvallen waren van korte duur door een goede rebound van de tegenpartij. Dit had voor de thuis spelende ploeg ook zijn voordeel in de aanval. Door een goede rebound konden zij in één aanval veel schieten waardoor hun aanvallen doeltreffender waren.

Na nog één keer dichtbij te komen tot 19-14 wisten de Voorburgers het af te maken met een eindstand van 23-15. De scores in de tweede helft aan Vinkenzijde: Pascal Kroon (3x), Mariska Meulstee (3x), Helene Kroon (2x) en Arjan Kroon. Volgende week staat de belangrijke wedstrijd te wachten tegen ONDO. De winst op deze wedstrijd is zeer belangrijk om uit de degradatiezone te komen.

Het door Bouthoorn Teletraining gesponsorde eerste team van K.V. De Vinken heeft ook in het nieuwe jaar veel moeite om punten te pakken in de eerste klasse. De uitwedstrijd tegen VEO uit Voorburg werd afgelopen zaterdag 6 januari met 23-15 verloren. VeEO schiet Vinken op grote achterstandVinken begon in … Lees meer »