De Baat (3e)

2 Doden bij ongeval Enschedeweg (N212) Wilnis


Geplaatst op: 3 januari 2007
WILNIS - Door een verkeersongeval op de Ir. Enschedeweg (N212) van Woerden naar Vinkeveen zijn woensdagochtend ten zuiden van Wilnis twee mensen uit Woerden en Papekop om het leven gekomen.

Een 41-jarige automobilist uit Woerden kwam om half acht door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De wagen klapte nabij de Bovendijk frontaal op een auto met aanhanger.

De bestuurder van die auto, een 69-jarige man uit Papekop, overleed ter plekke. De Woerdenaar kwam bekneld te zitten. Ondanks een reddingspoging van anderhalf uur overleed ook hij.

Bij het ongeluk was nog een derde personenauto betrokken. De bestuurder hiervan kon de auto uit Woerden niet meer ontwijken. Hij raakte desondanks slechts licht gewond. De weg is tussen Kockengen en Wilnis is in beide richtingen ongeveer vier uur afgesloten geweest.

De politie heeft nog geen helderheid over de oorzaak. Volgens een politiewoordvoerder miezerde het een beetje op het moment van de botsing. ,,Maar de weersomstandigheden waren niet bijzonder slecht.’’

Klik hier voor een filmpje van het ongeval.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

P.S. Laat aub geen berichten achter op www.petershotnews.nl over de schuld, oorzaak etc. Dit heeft geen zin ! Bedankt voor jullie medewerking.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2 Doden bij ongeval Enschedeweg (N212) Wilnis

WILNIS - Door een verkeersongeval op de Ir. Enschedeweg (N212) van Woerden naar Vinkeveen zijn woensdagochtend ten zuiden van Wilnis twee mensen uit Woerden en Papekop om het leven gekomen. Een 41-jarige automobilist uit Woerden kwam om half acht door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De wagen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: