001 -Family

Vreugdevuur Wilnis loopt uit de hand


Geplaatst op: 1 januari 2007
Wilnis - In de nieuwjaarsnacht omstreeks 00.30 uur vond een groot vreugdevuur plaats op de kruising Pieter Joostenlaan/Herenweg. Er werd ondermeer een caravan in brand gestoken. Door de hoge vlammen en de sterke wind leverde dit gevaar op voor nabij gelegen woningen. Hierop kwam de brandweer ter plaatse. Ondertussen zag men kans een tweede caravan op het vuur te plaatsen.

De brandweer ondervond bij het blussen hinder van de omstanders die zwaar vuurwerk gooiden in de richting van de brandweer- maar ook de aanwezige politiemensen. Door ontploffend vuurwerk liep een aantal van hen verwondingen op aan benen.

In het belang van de openbare orde en dat de brandweer hun werk voldoende veilig kon voortzetten, vormde de politie een linie. Daarbij vorderden zij met name jongeren weg te gaan waaraan de meeste gevolg gaven. Een groep bleef vervelend en wilde niet vertrekken. Met gebruikmaking van de wapenstok werden zij van de kruising verwijderd. De politie stelt een nader onderzoek in naar de ongeregeldheden.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vreugdevuur Wilnis loopt uit de hand

Wilnis - In de nieuwjaarsnacht omstreeks 00.30 uur vond een groot vreugdevuur plaats op de kruising Pieter Joostenlaan/Herenweg. Er werd ondermeer een caravan in brand gestoken. Door de hoge vlammen en de sterke wind leverde dit gevaar op voor nabij gelegen woningen. Hierop kwam de brandweer ter plaatse. Ondertussen zag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: