001 - Bader

Kom naar het Panna Knock Out Toernooi!


Geplaatst op: 2 januari 2007

De gemeente De Ronde Venen organiseert op woensdag 3 januari 2007 de Sportverkiezing 2006. In sporthal De Boei in Vinkeveen wordt bekend gemaakt wie Sportvrouw, Sportman, Sportploeg en Sporttalent in de wacht slepen. Naast de sportverkiezing vinden ook sportclinics plaats. Sportverenigingen uit De Ronde Venen presenteren zich en hun sport tijdens clinics. Gelijktijdig vindt in De Boei het eerste Panna Knock Out Toernooi van De Ronde Venen plaats.

Het wordt een sportieve middag op woensdag 3 januari. De combinatie van de Sportverkiezing 2006, de sportclinics en het Panna Knock Out Toernooi is een leuk evenement in de Kerstvakantie waar jong en oud zich perfect kunnen vermaken. Iedereen is dan ook van harte welkom!

Het programma ziet er als volgt uit:


12:30 – 13:00 uur Ontvangst in sporthal De Boei in Vinkeveen
13:30 – 14:00 uur Clinics van diverse sportverenigingen
14:00 – 14:30 uur Huldiging Sporttalent & Sportploeg van het Jaar 2006
14:30 – 15:00 uur Clinics van diverse sportverenigingen
15:00 – 15:30 uur Huldiging Sportvrouw & Sportman van het Jaar 2006
15:30 – 16:30 uur Clinics van diverse sportverenigingen
16:30 – 17:30 uur Afsluitende Borrel

Naast de sportverkiezing en de sportclinis vindt in De Boei ook het Panna Knock Out Toernooi De Ronde Venen plaats. Panna is een vorm van straatvoetbal waarbij de subtiele voetbeweging tien keer meer waard is dan een doelpunt. Het is meer dan een sport. Panna is een lifestyle. Jongeren tussen 10 en 16 jaar strijden tijdens het Panna Knock Out Toernooi om een jaar lang de titel Panna King De Ronde Venen te mogen dragen. Panna wordt één tegen één gespeeld in kleine veldjes. Natuurlijk gaat het er om wie van de twee de meeste doelpunten maakt, maar als de één de ander weet te poorten (=Panna) heeft hij/zij de wedstrijd direct gewonnen. Het is een Knock Out toernooi wat betekent dat de verliezer direct is uitgeschakeld. In de lifestyle van Panna is ‘Respect’ het grootste begrip. Daardoor staat ‘Fair Play’ hoog in het vaandel. Verlies wordt geaccepteerd onder het motto ‘hij was gewoon beter’.

Het Panna Knock Out Toernooi De Ronde Venen vindt plaats op woensdag 3 januari in sporthal De Boei in Vinkeveen. Tussen 12.30 en 13.00 uur kunnen jongeren tussen de 10 en 16 jaar zich inschrijven. Het toernooi vindt plaats van 13:00 – 17:00 uur. Meer informatie over Panna Knock Out is te vinden op: www.pannaknockout.org.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom naar het Panna Knock Out Toernooi!

De gemeente De Ronde Venen organiseert op woensdag 3 januari 2007 de Sportverkiezing 2006. In sporthal De Boei in Vinkeveen wordt bekend gemaakt wie Sportvrouw, Sportman, Sportploeg en Sporttalent in de wacht slepen. Naast de sportverkiezing vinden ook sportclinics plaats. Sportverenigingen uit De Ronde Venen presenteren zich en hun sport … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: