001 - Escaperoom aglemeen

Grote belangstelling voor de Santa Run Aalsmeer


Geplaatst op: 19 december 2012

De Santa Run Aalsmeer wordt een succes. De inschrijvingen stromen binnen en al ruim 500 deelnemers hebben zich aangemeld. De Rotaryclub AMU heeft inmiddels besloten nog 250 pakken extra te kopen. Met het oog hierop adviseert Rotarian en oud-burgemeester Joost Hoffscholte
om zo snel mogelijk in te schrijven. Bijbestellen van pakken kan niet meer, dus schrijf je in op:www.aalsmeer@rotarysantarun.nl

De Santa Run is een fun-loop over circa 3½ km op zaterdag 22 december, gekoppeld aan een goed doel. Rennend, wandelend, huppelend, met kinderwagen of in een rolstoel, het maakt niet uit.
Het gaat vooral om de gezelligheid, maar serieuze hardlopers kunnen natuurlijk ook gewoon twee of drie rondjes lopen. Of het regent of niet, alle deelnemers krijgen zaterdag een poncho uitgereikt!
Ben je nieuwsgierig geworden kijk op YOU TUBE "Santa RUN Aalsmeer".

Deelname kost 15 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar betalen slechts 10 euro. Hiervoor krijg je een compleet Kerstmanpak met baard natuurlijk. Na afloop mogen de deelnemers het pak houden en wordt je getrakteerd op chocolademelk. Voor jouw deelname krijg je een medaille en voorts is er een groot feest met spetterende muziek, glühwein en erwtensoep.

De opbrengst van de Santa Run is bestemd voor de Aalsmeerse Moeder Verwendag en de Landelijke Stichting De Opkikker. Deelnemers worden derhalve aangespoord zoveel mogelijk geld op te halen door er een sponsorloop van te maken. De deelnemer die het meeste geld ophaalt wint de hoofdprijs: Een midweek of weekend in een 4-persoons bungalow, Cetter Parcs De Huttenheugte in Dalen. Het bedrijf, de vereniging of club met de meeste inschrijvingen wint een prachtige trofee, De Santa Run bokaal. Ook vindt er een loting plaats over de startnummers. Door op tijd aanwezig te zijn maak je kans op het winnen van een prachtig horloge, beschikbaar gesteld door Rotarian John Zwarts van Juwelier Van Beek uit Mijdrecht.

De organisatie is aangenaam verrast met de grote belangstelling van vele lokale- en regionale ondernemingen, die een aanzienlijke sponsorbijdrage leveren voor dit ludieke en unieke evenement.

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 22 december om 10.30 uur bij het 7th Street - Crown Theater Aalsmeer. Deelnemers kunnen hun auto daar gratis parkeren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote belangstelling voor de Santa Run Aalsmeer

De Santa Run Aalsmeer wordt een succes. De inschrijvingen stromen binnen en al ruim 500 deelnemers hebben zich aangemeld. De Rotaryclub AMU heeft inmiddels besloten nog 250 pakken extra te kopen. Met het oog hierop adviseert Rotarian en oud-burgemeester Joost Hoffscholteom zo snel mogelijk in te schrijven. Bijbestellen van pakken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: