02 - Senior  sportief actief 2e week

Première bioscoopfilm Hotel Transylvanie in Studio's Aalsmeer


Geplaatst op: 19 december 2012

Aalsmeer – Zaterdag 18 december was het zover! In Crown Cinema, gelegen in Studio’s Aalsmeer, ging de bioscoopfilm Hotel Transylvanië in première.

Alles was uit de kast getrokken om de première te laten spetteren. Alle “Hollywood”-ingrediënten waren aanwezig. Rode loper, bekende Nederlandse acteurs, camera’s, pers, diverse monsters uit de film en niet te vergeten een hele schare fans!

Bezoeker van de première werden als echte sterren ontvangen door diverse monsters uit de film op de rode loper. Het waren o.a. Dracula, de Mummy en Frankenstein. Kinderen gingen uitgebreid met de monsters op de foto. BN-ers zoals Charly Luske, Ferry Doedens en Liza Sips maakten vervolgens hun entree op de rode loper. Zij maakten deel uit van de stemmencast van deze animatiefilm. Zij stonden de aanwezige pers uitgebreid te woord. Fans kregen de gelegenheid hun handtekeningen te vragen en met hen op de foto te gaan.

Voor de film van start ging verscheen de stemmencast van de hoofdfiguren in de zaal en namen bloemen in ontvangst. Het is een zeer vermakelijke animatiefilm voor jong en oud.

Het verhaal speelt zich af in Hotel Transylvania, Dracula’s (Charly Luske) luxueuze vijfsterrenhotel waar monsters gewoon zichzelf kunnen zijn. Hier zijn geen mensen in de buurt die je lastig vallen! Dracula heeft alle “A” VIP-Monsters uitgenodigd op het 118e verjaardagsfeestje van zijn dochter Mavis (Liza Sips). Bij de top genodigden horen: Frankenstein en zijn Madame, De Mummy, De Onzichtbare Man, Familie Weerwolf, en nog meer van dat fraais…. Voor Dracula is het ontvangen van VIP’s geen probleem, tot een partycrasher (Ferry Doedens) en een mens bovendien, een oogje heeft op zijn oogappel Mavis.

Na de film werden sommige kinderen gevraagd wat zij de leukste stukken uit de film vonden door het kinderprogramma Nick Extra. Dit maakte het voor alle aanwezige kinderen extra indrukwekkend. Bekende Nederlanders zo dichtbij! Camera’s, microfoons, geluidsmannen. Even waande een ieder zich in een andere wereld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Première bioscoopfilm Hotel Transylvanie in Studio's Aalsmeer

Aalsmeer – Zaterdag 18 december was het zover! In Crown Cinema, gelegen in Studio’s Aalsmeer, ging de bioscoopfilm Hotel Transylvanië in première. Alles was uit de kast getrokken om de première te laten spetteren. Alle “Hollywood”-ingrediënten waren aanwezig. Rode loper, bekende Nederlandse acteurs, camera’s, pers, diverse monsters uit de film … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: