VCH D4 – Unitas D1

Geplaatst op: 15 december 2006

Werd tegen nummer één Huizen D2 nog rommelig gespeeld deze wedstrijd zag alles er een stuk beter uit.

Mede door de zwakke tegenstand van VCH (zij maakte erg veel fouten) kwam Unitas lekker in de wedstrijd.

Voor het eerst in het seizoen was de pass prima verzorgd en kon er op dus op snelheid aangevallen worden.

Hierdoor werd VCH direct onder druk gezet en werd de eerste set van 17 – 25 gewonnen.

Ook de 2e set werd VCH onder druk gehouden. Door goede geplaatste ballen van Margriet van Scheppingen en uitstekend verdedigend werk van Brenda Beijer en Marijke Wille werd ook de 2e set met 17 – 25 gewonnen.

Daarna werd de wedstrijd een formaliteit. VCH wilde en kon niet beter en de Unitas dames konden zich heerlijk aanvallend uitleven. De trainingsvormen van trainer Sjaak Immerzeel kwamen steeds beter naar voren en de laatste 2 sets werden dan ook met de duidelijk cijfers van 12 – 25 gewonnen.

De volgende wedstrijd is op vrijdag 5 januari tegen Salvo ’67 uit Maartensdijk. Aanvang: 19.30 uur in Sporthal Phoenix. Mocht deze wedstrijd gewonnen worden spelen de Mijdrechtse dames zich weer in de top 3 van hun klasse.

Het eerste damesteam van Unitas heeft een duidelijk overwinning behaald op nummer laatst VCH D4 uit Hoofddorp. Nadat vorige week de topper tegen de nummer één met 1 – 3 werd verloren waren de Mijdrechtse dames nu duidelijk een maatje te groot voor hun tegenstanders uit Hoofddorp. Werd tegen nummer … Lees meer »