Atlantis 3 krijgt de smaak te pakken

Geplaatst op: 27 november 2006
ATLANTIS 3 speelde zaterdag alweer haar derde wedstrijd in de indoorcompetitie. Het team is een mix tussen jonge aanvulling en een aantal geroutineerde spelers. Vaak laat dit team een aantrekkelijke pot korfbal zien.

Toch was het even wennen aan elkaar. Pas de derde wedstrijd kon met winst kon worden afgesloten. De eerste wedstrijd was tegen Fiducia. Een vergelijkbaar team dat het hoofd iets langer koel kon houden, waardoor het ATLANTIS 3 het nakijken liet. Vorige week stond het duel tegen SDO uit Kamerik op de agenda. Ook dit keer ging ATLANTIS zonder punten naar huis. SDO bleek iets meer schotvermogen in huis te hebben.

Afgelopen zaterdag kreeg het FORTIS team eindelijk de smaak te pakken en konden de spelers de wedstrijd dan ook in hun voordeel omzetten. Op het programma stond OVVO 6, een zeer jong team dat duidelijk ervaring op seniorenniveau miste. ATLANTIS 3 maakte hier in eerste instantie gebruik van en begon goed. Binnen drie minuten stond het 2-0 voor door een paar mooie treffers van Stefan van der Zijde. Stefan was vandaag zeer gemotiveerd. Hij speelde voorlopig zijn laatste wedstrijd, omdat hij voor een paar maanden een wereldreis gaat maken. Het lukte het FORTIS team echter niet echt door te drukken, want OVVO wist toch iedere keer dichtbij te komen. Pas na tien minuten in de tweede helft kon ATLANTIS 3 laten zien wat het waard was en raakte het overtuigd van het eigen spelletje. In de tiende minuut kwam de voorsprong 8-7 en werd deze doorgezet naar de uiteindelijke uitslag van 12-9. Een minuut voor tijd kreeg Stefan van der Zijde een publiekswissel. ATLANTIS 3 zal hem natuurlijk missen, maar beschikt gelukkig over een brede selectie heren die hem goed kunnen vervangen. Het team zal zijn reis met belangstelling volgen en gaat er van uit dat hij volgend jaar weer van de partij is.

De punten zijn binnen en het FORTIS team gaat er van uit deze in een stijgende lijn vast te houden.

ATLANTIS 3 speelde zaterdag alweer haar derde wedstrijd in de indoorcompetitie. Het team is een mix tussen jonge aanvulling en een aantal geroutineerde spelers. Vaak laat dit team een aantrekkelijke pot korfbal zien. Toch was het even wennen aan elkaar. Pas de derde wedstrijd kon met winst kon worden afgesloten. … Lees meer »