CSW helpt hekkensluiter DCG in het zadel

Geplaatst op: 20 november 2006
Afgelopen zaterdag heeft de Wilnisse formatie CSW een slechte beurt gemaakt tegen het op de laatste plaats staande DCG. Trainer Van den Ing en assistent scheidsrechter Marinus Both zaten deze middag een schorsing uit. In de warming up moest keeper Prins helaas afhaken met een rugblessure. De toevallig als toeschouwer aanwezige Jordi Wens kon zich omkleden en nam plaats onder de lat. Al met al een nogal rommelige voorbereiding op een wedstrijd die toch vooraf als 3 punter werd betiteld.

DCG speelde in beginfase frank en vrij en dwong CSW terug op de zestien meter.

Kon Ronald Lucassen eerst nog een bal met de benen van de doellijn halen, even later moest de linksback dat in een reflex met de handen doen. Rood voor Lucassen en een penalty voor DCG. Wens werd in de bovenhoek gepasseerd en CSW ging met 10 man op jacht naar de gelijkmaker. CSW kon maar moeizaam voorin komen. Na enkele passes was het leder al weer in Amsterdams bezit en DCG hield hiermee controle op de wedstrijd.

Na 20 minuten spelen zag de verdediging van CSW er niet goed uit. De buitenspelval werd niet goed uitgevoerd en de linkerspits van DCG mocht zomaar op Wens aflopen en met een bekeken puntertje werd de Wilnisse goalie gepasseerd. Vanaf dit moment speelde CSW een verloren wedstrijd. Men drong wel aan maar kon niet voorkomen dat DCG in de counter levensgevaarlijk bleef. Na een half uur spelen keek CSW al tegen een onoverbrugbare achterstand van 3-0 aan. Een lange bal kon worden verlengd en een geheel vrijstaande speler van DCG wist met een droge knal keeper Wens opnieuw te passeren.

Wat CSW de tweede helft restte was er toch nog een wedstrijd van te maken met strijd en inzet en wellicht een snelle goal te forceren. Frank Zaal kwam in de ploeg en ook Nordin Belhadi moest via de zijkant voor de aanvallende impulsen zorgen. Tot 20 meter voor de Amsterdamse goal mocht CSW voetballen maar het kon totaal niet gevaarlijk worden. Na 20 minuten spelen kwam de genadeklap toen DCG’s beste man met een mooie stift van de zijkant de 4-0 op het bord zette. DCG drong niet meer aan en wist de eerste overwinning van het seizoen te bewerkstelligen.

CSW kreeg nog een paar onnodige gele kaarten te incasseren en gelet op de aankomende schorsing van Lucassen en de diverse blessures die er in de smalle selectie zijn, hoopt men in het Wilnisse kamp op een vorstperiode zodat er na de winterstop in ieder geval de blessures zijn opgelapt en de pijlen weer omhoog kunnen worden gericht.

Volgende week is CSW vrij en op 2 december wordt er weer in Amsterdam gevoetbald, waar DVVA de tegenstander zal zijn

Afgelopen zaterdag heeft de Wilnisse formatie CSW een slechte beurt gemaakt tegen het op de laatste plaats staande DCG. Trainer Van den Ing en assistent scheidsrechter Marinus Both zaten deze middag een schorsing uit. In de warming up moest keeper Prins helaas afhaken met een rugblessure. De toevallig als toeschouwer … Lees meer »