Zure nederlaag Qui Vive H1 tegen Hudito (3-1)

Geplaatst op: 20 november 2006

Qui Vive had door wat blessures van enkele spelers wat moeten schuiven in de opstelling en dat was al snel te merken: na 2 minuten kreeg Qui Vive al snel een domper te verwerken, door een snelle goal van Hudito. Na deze tegenvaller ging Qui Vive op zoek naar de aanval en dit resulteerde in een paar goede kansen van Bart van Leeuwen en Stijn Settels. Echter, het zo gewenste doelpunt bleef uit waardoor Hudito zelfs een kans kreeg op de 2-0 en deze ook pakte, een minuut of vijf voor de rust.

Na de rust kwam Hudito al snel op 3-0 waardoor de wedstrijd gespeeld leek. Qui Vive ging desondanks toch op zoek naar het doelpunt en kreeg dit ook 10 minuten voor tijd: via een goede aanval over links kwam de bal bij Tim van der Aakster die de bal voorgaf waarna Erik Otto deze in het doel kon werken: 3-1. Na deze goal ging Qui Vive eindelijk spelen zoals ze vorige week speelden, maar helaas leidde deze goede 10 minuten niet meer tot goals waardoor de eindstand 3-1 bleef.

Door dit verlies wordt het voor Qui Vive de komende wedstrijden nog belangrijker om de doelstelling (handhaving in de overgangsklasse B) te bereiken. Volgende week speelt volgende week Qui Vive thuis tegen Hattem en hoopt dan dat de 3 punten weer in Uithoorn blijven.

Afgelopen zondag stond in Delft de wedstrijd in de overgangsklasse B tussen Qui Vive en Hudito op het programma. Na het goede resultaat van vorige week (3-3 tegen Laren) vertrok de ploeg uit Uithoorn met voldoende zelfvertrouwen richting Delft. Qui Vive had door wat blessures van enkele spelers wat moeten … Lees meer »