Dubbele cijfers voor Qui Vive Dames 1 (10-1)

Geplaatst op: 20 november 2006
Afgelopen zondag stond voor Qui Vive dames 1 de wedstrijd tegen Soest op het programma. Een wedstrijd waar vooraf niet gemakkelijk over gedacht mocht worden, ondanks de laatste positie van Soest in de competitie. Qui Vive staat sinds vorige week op gelijke hoogte met de nummer 1, Rood Wit en de doelstelling voor deze wedstrijd was duidelijk: werken aan het doelsaldo en daarbij de nul houden.

Vanaf het fluitsignaal was Qui Vive verreweg de betere ploeg. Prachtige combinaties leidde al snel tot de eerste treffer van Helen Bell die via de linkerflank in de cirkel kwam en de bal hard in het doel schoot. Soest speelde erg slordig en Qui Vive dames 1 maakte hier goed gebruik van door in de eerste helft nog 4 maal te scoren.

Na de rust bleef Qui Vive op de helft van Soest spelen. Via mooie combinaties forceerden de dames veel strafcorners. De 6-0 werd gescoord uit een cornervariant. Vanaf de kop van de cirkel werd de bal goed geplaatst naar Emma Douqué die de bal bij de tweede paal mooi afrondde. Qui Vive bleef enthousiast in het spel tot de laatste minuut, toen het scorebord al 9-0 vertoonde. De dames maakte de wedstrijd af met een 10-0 overwinning door een mooie combinatie op het middenveld, waarna de bal door Joady Szejnoga netjes werd ingetikt.

Het begeleidingsteam en de dames van Qui Vive hebben hiermee de doelstelling behaald en blijven in de race voor het kampioenschap. Aanstaande zondag speelt Qui Vive dames 1 om 12.45 thuis tegen Leiden.

Afgelopen zondag stond voor Qui Vive dames 1 de wedstrijd tegen Soest op het programma. Een wedstrijd waar vooraf niet gemakkelijk over gedacht mocht worden, ondanks de laatste positie van Soest in de competitie. Qui Vive staat sinds vorige week op gelijke hoogte met de nummer 1, Rood Wit en … Lees meer »