Zwaarbevochten overwinning voor Qui Vive Dames 1 (1-0)

Geplaatst op: 6 november 2006

Qui Vive begon met sterk en aanvallend spel, wat resulteerde in goede kansen, maar deze werden gekeerd door een uitstekend spelende keepster van HBS. Aan het einde van de eerste helft brak HBS een aantal maal gevaarlijk door de defensie van Qui Vive heen maar Arjana van Raalte, de keepster van Qui Vive, wist haar doel schoon te houden.

Ook de tweede helft kwam Qui Vive goed uit de startblokken. Achterin was de rust wedergekeerd en was het balbezit in handen van Qui Vive. HBS had moeite met uitverdedigen en daar kon Qui Vive van profiteren. Door een mooie individuele actie speelde Helen Bell zich vrij op de rand van de cirkel en vuurde de bal met ongekende snelheid in het net achter de keepster van HBS (1-0).

De ontlading bij Qui Vive was groot en na het laatste fluitsignaal konden de dames van 1 weer opgelucht ademhalen, de 3 punten blijven in Uithoorn.

Zondag 12 november spelen de dames van Qui Vive uit tegen VVV in Amstelveen.

Qui Vive Dames 1 trad dit weekend op eigen veld aan tegen HBS. Na de ruime overwinning van vorige week (8-2 tegen HMHC op Hilversum) beloofde dit een moeilijke wedstrijd te worden: Qui Vive had namelijk drie punten nodig om de tweede plek te behouden. Qui Vive begon met sterk … Lees meer »